Κίρα Νάιτλι: «Νομίζω με έβλεπαν ως κακή ηθοποιό» - Η εξομολόγηση για τους «Πειρατές της Καραϊβικής»

Κίρα Νάιτλι: «Νομίζω με έβλεπαν ως κακή ηθοποιό» - Η εξομολόγηση για τους «Πειρατές της Καραϊβικής» Facebook Twitter
Φωτ. Κίρα Νάιτλι - Πειρατές της Καραϊβικής / IMDB
0

Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Κίρα Νάιτλι, η οποία μίλησε στο Vanity Fair μεταξύ άλλων για την εποχή των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Η Κίρα Νάιτλι που αγαπήθηκε από το κοινό ως «Ελίζαμπεθ Σουάν» στους «Πειρατές της Καραϊβικής» μιλώντας στο Vanity Fair, θυμήθηκε την υποψηφιότητά της για Όσκαρ το 2006 για τον ρόλο της ως Ελίζαμπεθ Μπένετ στην ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη».

Όπως εξηγεί ήταν μία περίοδος έντονου προβληματισμού, καθώς τo ίδιο χρονικό διάστημα δεχόταν σφοδρή κριτική για την ερμηνεία της στην ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού».

«Ναι, ήταν κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα μου. Όταν έρχεται κάποιος να μου μιλήσει, συνήθως είναι για εκείνον τον ρόλο. Τότε οι «Πειρατές της Καραϊβικής: Το Σεντούκι του Νεκρού» είχαν ήδη κυκλοφορήσει, αλλά νομίζω ότι το κοινό με έβλεπε ως κακή ηθοποιό», ανέφερε αρχικά. Μέσα σε αυτό το κύμα κριτικής για την ερμηνεία της, θυμάται πώς ξαφνικά άλλαξε η κοινή γνώμη για τις υποκριτικές της ικανότητες. «Είχα τεράστια επιτυχία με τους Πειρατές. Και νομίζω ότι ήταν η πρώτη φορά που υπήρξε μια τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία, η οποία ταυτόχρονα είχε και καλλιτεχνική αναγνώριση», συνέχισε.

«Θυμάμαι ότι η ταινία «Περηφάνια και Προκατάληψη» κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, ίσως και την ίδια περίοδο. Και ενώ έπαιρνα τις χειρότερες κριτικές για το ένα, την ίδια στιγμή ήμουν υποψήφια για Όσκαρ. Για το 21χρονο μυαλό μου, ήταν αρκετά μπερδεμένο», συμπληρώνει.

Σημειώνεται πως η Κίρα Νάιτλι ήταν μόλις 20 χρονών όταν έλαβε την υποψηφιότητά της για Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, γεγονός που σύμφωνα με το Variety, την κατέστησε την τρίτη νεότερη υποψήφια όλων των εποχών εκείνη την εποχή.

Με πληροφορίες από PEOPLE

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ρωσία εκτόξευσε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik εναντίον της Ουκρανίας

Διεθνή / Η Ρωσία εκτόξευσε τον υπερηχητικό πύραυλο Oreshnik εναντίον της Ουκρανίας

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι το πλήγμα είχε στόχο κρίσιμες υποδομές στην Ουκρανία και ότι η Ρωσία χρησιμοποίησε επίσης drones καθώς και όπλα υψηλής ακρίβειας μεγάλου βεληνεκούς, εκτοξευόμενα από ξηρά και θάλασσα
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ:

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν χρειάζομαι το Διεθνές Δίκαιο, το μόνο που μπορεί να με σταματήσει είναι το μυαλό μου»

Ο Αμερικανός πρόεδρος δηλώνει ότι η ηθική είναι «το μόνο πράγμα που μπορεί να με σταματήσει», σε συνέντευξή του στους New York Times σχετικά με τα όρια της εξουσίας του
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο ανθρώπους στο Πόρτλαντ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο ανθρώπους στο Πόρτλαντ

«Γνωρίζουμε τι λέει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση για ό,τι συνέβη εδώ. Υπήρξε μια εποχή που μπορούσαμε να δεχόμαστε τον λόγο της. Αυτή η εποχή έχει περάσει προ πολλού», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος της πόλης
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Νύχτα ταραχών στo Ιράν: Μεγάλες αντικυβερνητικές συγκεντρώσεις - Ζητούν να επιστρέψει ο Ρεζά Παχλαβί

Οι τεράστιες αντικυβερνητικές διαδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στην Τεχεράνη και σε άλλες ιρανικές πόλεις - Οι πληροφορίες για τους νεκρούς από τις κινητοποιήσεις είναι συγκεχυμένες
THE LIFO TEAM
Η NASA εξετάζει την πρόωρη επιστροφή μέλους αποστολής που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ο λόγος

Διεθνή / Η NASA εξετάζει την πρόωρη επιστροφή αποστολής που βρίσκεται στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό - Ο λόγος

Οι υπεύθυνοι της αποστολής εξετάζουν πλέον αν η ασφαλέστερη επιλογή είναι να επιστρέψει ολόκληρη η ομάδα, αρκετούς μήνες νωρίτερα από το προγραμματισμένο
THE LIFO TEAM