Λήμνος: Δύο οι νεκροί από την κακοκαιρία Bora

Λήμνος: Δύο οι νεκροί από την κακοκαιρία Bora Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Για τον θάνατο ενός ακόμη ανθρώπου από την κακοκαιρία στη Λήμνο κάνουν λόγο τα τοπικά μέσα.

Και αυτός, όπως ο κτηνοτρόφος που ανασύρθηκε πριν από λίγη ώρα νεκρός, έχασε τη ζωή του στον Κοντιά, σύμφωνα με το Limnosreport.gr.  Ο άτυχος άνδρας, αναφέρεται ότι γλίστρησε ενώ καθάριζε το σπίτι  του κοντά στον χείμαρρο που έπληξε την περιοχή.

Λήμνος: Πώς φέρεται να έχασε τη ζωή του ο 57χρνος κτηνοτρόφος

Πληροφορίες για τον 57χρονο άνδρα που έχασε τη ζωή του εν μέσω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της Bora, που πλήττει ιδιαίτερα τη Λήμνο, δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Πρόκειται για κτηνοτρόφο, τον οποίο αναζητούσε η οικογένεια του από το πρωί, από όταν ξέσπασε η κακοκαιρία. Ο 57χρονος είχε χαθεί στην περιοχή του φράγματος του Κοντιά, η οποία πλημμύρισε. Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν ότι ο άνδρας πνίγηκε όταν παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην προσπάθειά του να ξεκολλήσει το αυτοκίνητό του από τις λάσπες, το οποίο είχε εγκλωβιστεί σε χείμαρρο.

Η σορός του βρέθηκε από την πυροσβεστική στην περιοχή του Κοντιά της Λήμνου.

Από τις 10 το πρωί σήμερα, έχει σταλεί μήνυμα 112 για του κατοίκους του νησιού και οι συστάσεις κυρίως για περιορισμό των μετακινήσεων είναι επαναλαμβανόμενες.

Οι εικόνες που έρχονται από το νησί δείχνουν το μέγεθος της επικινδυνότητας από τα φαινόμενα της Bora. Οι δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και τα σπίτια έχουν υποστεί καταστροφές. 

Κάτοικοι και περαστικοί, κατέγραψαν με τα κινητά τους τις καταστροφές στη Λήμνο και ανήρτησαν τα βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα.

Με πληροφορίες από Limnosreport.gr. και ΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM