Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Διακομματική την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει στη Διακομματική την παρουσία εκπροσώπων της Χρυσής Αυγής Facebook Twitter
0

Σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ υποστηρίζει πως η σημερινή επίθεση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη έδειξε σε δημόσια θέα «το πραγματικό πρόσωπο αυτής της εγκληματικής οργάνωσης». Παράλληλα τονίζεται ότι το κόμμα δεν πρόκειται να συμμετάσχει ξανά σε καμία δημόσια συζήτηση παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ενώ προαναγγέλλει ότι θα θέσει το θέμα στη Διακομματική.

Σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει ότι εκκρεμούν δίκες σε βάρος στελεχών της Χρυσής Αυγής, οι οποίες όμως, αναβάλλονται συνεχώς, «δίνοντάς τους ασυλία για να συνεχίζουν την εγκληματική τους δράση».

«Από την πλευρά μας», καταλήγει η ανακοίνωση, «δηλώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε σε καμία δημόσια συζήτηση που θα βρίσκεται εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής και θα θέσουμε και το θέμα στη διακομματική επιτροπή».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM