Παρουσιάστρια του BBC σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον αέρα δελτίου ειδήσεων

Παρουσιάστρια του BBC σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο στον αέρα δελτίου ειδήσεων Facebook Twitter
Φωτ. Youtube
0

Παρουσιάστρια του BBC ζήτησε συγγνώμη, έπειτα από ατυχή στιγμή της, κατά τη διάρκεια δελτίου ειδήσεων, όταν εμφανίστηκε με υψωμένο το μεσαίο της δάχτυλο.

Συγκεκριμένα, η Μαριάμ Μοσίρι, επικεφαλής παρουσιάστρια του καναλιού BBC Newsέκανε την άσεμνη αυτή χειρονομία, αμέσως μετά την αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του δελτίου.

Όμως πολύ γρήγορα, συνειδητοποίησε ότι βρισκόταν ήδη στον αέρα και με ψυχραιμία πέρασε στην παρουσίαση της επικαιρότητας, με την εικόνα της ωστόσο να κάνει το γύρω του διαδικτύου.

Το περιστατικό σχολιάστηκε από τον λογαριασμό CleanFeed@The TV Room στην πλατφόρμα X, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «Πέρασε καιρός από τότε που μία χειρονομία με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο είχε μια θέση στο BBC News ...», με την παρουσιάστρια να απαντά, πως επρόκειτο για ένα inside joke, ενα εσωτερικό αστείο εκεί στο κανάλι με τους συναδέρφους της.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό. Έκανα ένα αστείο με την ομάδα μου και προσποιούμουν ότι μετρούσα αντίστροφα καθώς ο σκηνοθέτης μετρούσε από το 10 έως το 0, συμπεριλαμβανομένων των δακτύλων μου για να δείξω τον αριθμό.

»Όταν φτάσαμε στο 1 γύρισα το δάχτυλο ως αστείο και δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό θα καταγραφόταν από την κάμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά ζητώντας συγγνώμη.

«Ήταν ένα εσωτερικό αστείο που έχουμε με την ομάδα μου και λυπάμαι πολύ που βγήκε στον αέρα! Δεν ήταν στις προθέσεις μου να συμβεί αυτό και λυπάμαι αν προσέβαλα ή αναστάτωσα κάποιον. Δεν το έκανα προς τους τηλεθεατές ή κάποιο άτομο. Ήταν ένα ανόητο αστείο που προοριζόταν για τους φίλους μου», κατέληξε.

Το περιστατικό αυτό, έρχεται αφότου η βρετανική κυβέρνηση, επιβεβαίωσε ότι ο βετεράνος τηλεοπτικός διευθυντής Σαμίρ Σαχ, ήταν ο προτιμώμενος υποψήφιος για την ανάληψη της προεδρίας του BBC.

Ο Σαμίρ Σαχ, είναι σήμερα διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας παραγωγής Juniper TV και ήταν επίσης στέλεχος της αμφιλεγόμενης έκθεσης της Επιτροπής του Μπόρις Τζόνσον, για τις φυλετικές και εθνοτικές ανισότητες, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «ο ισχυρισμός ότι η χώρα εξακολουθεί να είναι θεσμικά ρατσιστική δεν επιβεβαιώνεται από τα στοιχεία».

Με πληροφορίες από The National

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΟΛΜΑΝ ΝΤΟΜΙΝΓΚΟ ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΙΑΝΑ

TV & Media / Disney: Ο Κόλμαν Ντομίνγκο ετοιμάζει live action ταινία για την πριγκίπισσα Tiana του «Princess and the Frog»

Το πρότζεκτ της Disney βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο και αποτελεί μία πρωτότυπη ιδέα εμπνευσμένη από την κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων του 2009, «Η Πριγκίπισσα και ο Βάτραχος»
THE LIFO TEAM
ΧΡΥΣΗΙΔΑ ΓΚΑΓΚΟΥΤΗ

TV & Media / Χρυσηίδα Γκαγκούτη: Με βρίζουν σε βίντεο επειδή είμαι χοντρή, δεν ξέρουν ότι έτσι μου δίνουν επαγγελματικές ευκαιρίες

Η απάντηση της YouTuber και τραγουδίστριας μετά τα σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της κάτω από βίντεο με τη συναυλία της που έχει δημοσιευθεί στα social media
THE LIFO TEAM
Ο όμιλος του Politico βραβεύει τον Πίτερ Τιλ, τον άνθρωπο πίσω από την πτώχευση του Gawker

TV & Media / Ο όμιλος του Politico βραβεύει τον Πίτερ Τιλ, τον άνθρωπο πίσω από την πτώχευση του Gawker

Ο όμιλος του Politico τιμά τον Πίτερ Τιλ ως επιχειρηματία που άλλαξε την τεχνολογία, ξανανοίγοντας τη συζήτηση για τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο που χρηματοδότησε κρυφά την αγωγή που έκλεισε το Gawker.
THE LIFO TEAM