Κολωνός: Τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων για ληστεία και οπαδική βία

Κολωνός: Τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων για ληστεία με οπαδικά κίνητρα Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Σε τέσσερις συλλήψεις ανηλίκων προχώρησε χθες η αστυνομία για ληστεία και οπαδική βία στον Κολωνό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι για οπαδική βία, ηλικίας από 11 έως 15 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού από δράστες μέλη εγκληματικής οργάνωσης.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν και τέσσερις γονείς για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι συλληφθέντες επιτέθηκαν σε ομάδα ανηλίκων και αφού τους ανάγκασαν να βγάλουν και να σκίσουν τις φανέλες αθλητικής ομάδας που φορούσαν, έψαξαν τα τσαντάκια τους και έκλεψαν χρήματα και μια κουκούλα full face, ενώ παράλληλα χτύπησαν και ένα από τα άτομα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι και συνέλαβαν, έξω από το κατάστημα που σημειώθηκε η ληστεία, δύο ανηλίκους ενώ στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ, το οποίο είχαν κλέψει από άλλον ανήλικο.

Από την έρευνα που έκαναν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμη ανήλικοι, οι οποίοι και εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από τις αρχές να περπατούν σε περιοχή της Αθήνας, όπου και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 4,40 ευρώ, το οποίο είχαν κλέψει από ανήλικο κατά τη στιγμή της επίθεσης.

Σημειώνεται πως οι συλληφθέντες, εκτός από έναν ανήλικο που αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του αρμόδιου εισαγγελέα ως ποινικά ανεύθυνος, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Την ίδια ώρα η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν οι συλληφθέντες έχουν προχωρήσει στο παρελθόν και σε άλλες ανάλογες επιθέσεις και ληστείες.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στον Βόλο: Ο 13χρονος γαντζώθηκε στο λαιμό του πατέρα του για να σώσει τη μητέρα του

Βλέποντας τη μητέρα τους να τρέχει να σωθεί και τον πατέρα να την ακολουθεί με άγριες διαθέσεις, η 16χρονη κόρη και ο 13χρονος γιος, προσπάθησαν να την βοηθήσουν
LIFO NEWSROOM
Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Ελλάδα / Χίος: «Για να κάτσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, μας πέταξαν έξω», καταγγέλλουν τέσσερις Τουρκάλες τουρίστριες

Τέσσερις Τουρκάλες υποστηρίζουν ότι τις έδιωξαν από εστιατόριο στη Χίο για να καθίσει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με την οικογένειά του - Η απάντηση του Τούρκου παραγωγού
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ