Κακοκαιρία- Καρδίτσα: 80χρονος πήρε τη βάρκα του και απεγκλώβισε συγχωριανούς του

Κακοκαιρία- Καρδίτσα: 80χρονος πήρε τη βάρκα του και απεγκλώβισε συγχωριανούς του Facebook Twitter
0

Συγκινεί η τιτάνια προσπάθεια ενός 80χρονου άνδρα στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας, ο οποίος έσωσε εγκλωβισμένους από το χωριό του μετά το σαρωτικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. 

Ο 80χρονος έκανε κουπί προσπαθώντας να βοηθήσει τους γείτονες του που έχουν εγκλωβιστεί από τα προβλήματα της κακοκαιρίας Daniel. 

«Οι συνθήκες ήταν τραγικές. Αλλά επειδή είμαι παλιός βαρκάρης κι έχω βγάλει τέσσερις πλημμύρες στο χωριό, βοήθησα. Ήταν η χειρότερη πλημμύρα. Δεν υπάρχουν σπίτια, τίποτα στο χωριό» εξήγησε ο 80χρονος μιλώντας στον ΣΚΑΪ. 

«Μου έλεγαν να "σε πληρώσω". Τι πληρωμή ρε παιδιά, εδώ κοιτάμε να σωθούμε, θα πάρω μεροκάματο; Ήταν όλοι ηλικιωμένοι κι ένα παιδί 18 ετών. Τώρα ήρθαμε με το ελικόπτερο» συμπλήρωσε. 

«Μιλώντας για Ήρωες!! 80 χρόνων, ο παππούς μου, αναζητά συμπολίτες του στις σκεπές των σπιτιών, με τη βοήθεια της παλιάς σιδερένιας του βάρκα ποταμών, με 4+ μέτρα νερό στη Μεταμόρφωση Καρδίτσας!! Αβοήθητοι, μόνοι, εγκαταλελειμμένοι..», έγραψε ο εγγονός του ηλικιωμένου στο Facebook. 

Σημειώνεται πως ο εγγονός δέχθηκε πολλά σχόλια, μετά την ανάρτησή του, με χρήστες να τον κατηγορούν γιατί δεν ήταν στο πλευρό του παππού του. Ωστόσο, εκείνος βρίσκεται στην Αθήνα.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Ελλάδα / Νέα Πέραμος: Στη ΓΑΔΑ ο πατέρας του 27χρονου - Αναμένεται να κληθεί ξανά για κατάθεση η σύντροφός του

Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες λόγω περιουσιακών διαφορών - Ο πατέρας του είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο γιος του ίσως συνδεόταν με τον εμπρησμό δύο αυτοκινήτων του
THE LIFO TEAM