Θεσσαλονίκη: Πέταξε κατά λάθος στα σκουπίδια μια σακούλα με χρυσαφικά

Θεσσαλονίκη: Πέταξε στα σκουπίδια σακούλα με χρυσαφικά- Η αντίδραση των εργαζόμενων καθαριότητας Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Ένας πολίτης στη Θεσσαλονίκη πέταξε κατά λάθος στον κάδο απορριμμάτων μαζί με τα σκουπίδια μία σακούλα με τιμαλφή και χρυσαφικά.

Λίγα λεπτά όμως μετά, ο ίδιος συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ενώ το συνεργείο αποκομιδής είχε ήδη περάσει και είχε αδειάσει τον κάδο. Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα όμως δεν είχαν ακόμη απομακρυνθεί από την περιοχή. Ενημερώθηκαν για το περιστατικό και τους ζητήθηκε να βοηθήσουν, ώστε να βρεθεί η σακούλα με τα χρυσαφικά και να επιστραφεί στον κάτοχό της.

Η κινητοποίηση από την πλευρά της υπηρεσίας καθαριότητας ήταν άμεση, ενώ παράλληλα ομοίως άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία πήγε στον χώρο του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στον ίδιο χώρο είχε μεταφερθεί το απορριμματοφόρο που είχε χρησιμοποιηθεί για την αποκομιδή από το επίμαχο σημείο. Παρουσία στελεχών της ΕΛΑΣ, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας άδειασαν το απορριμματοφόρο, εντόπισαν τη σακούλα και την επέστρεψαν στον κάτοχό της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM