Ζάκυνθος: Νεκρός 20χρονος Βρετανός σε πάρτι στον Λαγανά- Έχασε τις αισθήσεις του στην πισίνα

Ζάκυνθος: Νεκρός 20χρονος Βρετανός σε πάρτι στον Λαγανά- Έχασε τις αισθήσεις του στην πισίνα Facebook Twitter
Φωτ.: Pexels
0

Ένας 20χρονος Βρετανός τουρίστας πέθανε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι σε κλαμπ στον Λαγανά Ζακύνθου το βράδυ της Κυριακής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 20χρονος εντοπίστηκε «κάτωχρος» - όπως είπε η εργαζόμενη που αντιλήφθηκε την κατάστασή του - στην πισίνα του πάρτι που διοργάνωσε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Ζακύνθου. Ο 20χρονος έχασε τις αισθήσεις του, ενώ βρισκόταν στην πισίνα.

Αμέσως, βούτηξε στην πισίνα ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, που είναι και ναυαγοσώστης, του έκανε ΚΑΡΠΑ και κάλεσε ιδιωτικό ασθενοφόρο για να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. 

Η σορός του 20χρονου έχει σταλεί στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Η αστυνομική σιεύθυνση Ζακύνθου διεξάγει έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός Βρετανός έχασε τη ζωή του μέσα στο κλαμπ, του οποίου ο υπεύθυνος και μέλη του προσωπικού έδωσαν καταθέσεις.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος υποστηρίζουν ότι δεν πρόκειται για πνιγμό και πως τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας των θαμώνων.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα πει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην γίνει η καταγγελία

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Ο 21χρονος θα κατονομάσει ποιος προσπάθησε να τον δωροδοκήσει για να μην τον καταγγείλει

Ο Στέφανος Παπαδόπουλος υποστηρίζει ότι υπήρξαν άτομα που προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν για να μην προχωρήσει σε καταγγελία εις βάρος του δημοφιλούς τραγουδιστή
THE LIFO TEAM
ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Ελλάδα / Κάμερες στην Αττική: Τα πρώτα αποτελέσματα, σε ποιους δρόμους υπάρχουν - Πάνω από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες

Η πιλοτική εγκατάσταση καμερών, στο πλαίσιο της ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα σε οκτώ σημεία υψηλής επικινδυνότητας στην Αττική
THE LIFO TEAM