Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή έναρξη του α' ημιτελικού- Live από το Λίβερπουλ

Eurovision 2023: Η εντυπωσιακή έναρξη του α' ημιτελικού- Live από το Λίβερπουλ Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Η βραδιά του Α΄ ημιτελικού ξεκίνησε στις 22:00 κι η μία μετά την άλλη αναμένεται να ανέβουν στη σκηνή οι πρώτες 15 χώρες που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό της Eurovision 2023.

Το φετινό σλόγκαν της Eurovision είναι «Ενωμένοι για τη Μουσική» και το λογότυπό του εμφανίζει σημαίες και των δύο χωρών μέσα στην καρδιά.

Ο θεσμός λαμβάνει χώρα στη Liverpool Arena και αυτή είναι η ένατη φορά που το Ηνωμένο Βασίλειο φιλοξενεί τον διαγωνισμό, με τελευταία φορά στο Μπέρμιγχαμ το 1998.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Α’ Ημιτελικό της Eurovision

  1. Νορβηγία
  2. Μάλτα
  3. Σερβία
  4. Λετονία
  5. Πορτογαλία
  6. Ιρλανδία
  7. Κροατία
  8. Ελβετία
  9. Ισραήλ
  10. Μολδαβία
  11. Σουηδία
  12. Αζερμπαϊτζάν
  13. Τσεχία
  14. Ολλανδία
  15. Φινλανδία

Στον σχολιασμό των δύο ημιτελικών, καθώς και του τελικού της Eurovison 2023, θα είναι φέτος η Μαρία Κοζάκου και η Τζένη Μελιτά ενώ στο διάλειμμα, θα εμφανιστεί η Ρίτα Όρα, η οποία θα ξεκινήσει με μία μείξη μουσικών επιτυχιών της, πριν ερμηνεύσει, σε παγκόσμια πρώτη, το νέο της τραγούδι «Praising You».

Ο β’ ημιτελικός θα μεταδοθεί την Πέμπτη 11 Μαΐου 2023, την ίδια ώρα, και ο μεγάλος τελικός το Σάββατο 13 Μαΐου 2023, επίσης στις 22:00.Δείτε live τον α' ημιτελικό της Eurovision εδώ: 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίνα Σάττι αποδοκιμάζει τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

TV & Media / Η Μαρίνα Σάττι προκάλεσε αντιδράσεις με τη συμπεριφορά της για τη συμμετοχή του Ισραήλ στη Eurovision 2024

Δείτε το βίντεο από τη συνέντευξη του Ισραήλ - Με ψεύτικα χασμουρητά και γυρισμένη την πλάτη της, η Μαρίνα Σάττι έδειξε την αποδοκιμασία της για την Ισραηλινή τραγουδίστρια
NEWSROOM