Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το έδαφος στο προαύλιο Δημοτικού σχολείου

Θεσσαλονίκη: Υποχώρησε το έδαφος στο προαύλιο σχολείου Facebook Twitter
0

Έκπληκτοι όσοι βρέθηκαν χθες στο 5ο Δημοτικό Σχολείο της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη έγιναν μάρτυρες ενός απροσδόκητου περιστατικού, όταν το έδαφος στο προαύλιο υποχώρησε.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εργασιών στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου, το έδαφος υποχώρησε από το βάρος ενός φορτηγού και αποκαλύφθηκε ο βόθρος. Όπως ανέφεραν πηγές του σχολείου στο GRTimes.gr, το φορτηγό εκτελούσε εργασίες καθαρισμού του προαυλίου του σχολείου ύστερα από κλάδεμα δέντρων. Σε ανύποπτο χρόνο, το έδαφος υποχώρησε με αποτέλεσμα το φορτηγό να εγκλωβιστεί στο σημείο. Στο σημείο αποκαλύφθηκε μια τρύπα αρκετά μεγάλων διαστάσεων.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα ο Δήμος και από το άνοιγμα της τρύπας διαπιστώθηκε πως πρόκειται για έναν βόθρο που δεν συνδέεται με το αποχετευτικό δίκτυο.

Το σχολείο παρέμεινε σήμερα κλειστό και τα μαθήματα σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν με τηλεκπαίδευση, προκειμένου συνεργείο που έστειλε ο δήμος να περιφράξει και να ασφαλίσει το μέρος της αυλής που έγινε η καθίζηση. Στη συνέχεια και αφού γίνει αναλυτική εκτίμηση της κατάστασης, ο βόθρος θα επισκευαστεί σε όσο το δυνατόν συντομότερο διάστημα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Του έστειλαν εξώδικο οι επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου που εργαζόταν την προηγούμενη σεζόν

Τον καλούν να αποκαταστήσει δημόσια την τιμή και τη φήμη τους, αποσύροντας κάθε δυσφημιστική αναφορά και επιστρέφοντας τα χρήματα όπως υποστηρίζουν τους οφείλει
THE LIFO TEAM