Έγκλημα στο Μαρούσι: Στον εισαγγελέα η 17χρονη που σκότωσε την 22χρονη φίλη της

Αστυνομία έξω από το σπίτι που έγινε το έγκλημα στο Μαρούσι Facebook Twitter
Φωτ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας, η 17χρονη που σκότωσε με μαχαίρι την 22χρονη φίλη της μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η ανήλικη, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, το μόνο που έχει πει έως τώρα σε αστυνομικούς είναι ότι σκότωσε τη φίλη της γιατί της ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 17χρονη φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ο πατέρας της, ο οποίος είναι γιατρός, την βρήκε μέσα στα αίματα μόλις επέστρεψε χθες το βράδυ στο σπίτι τους μαζί με την μητέρα της.

Η 17χρονη οδηγήθηκε χθες το βράδυ από την Υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου και κρατείται.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Περισσότερες από 20 προσαγωγές και μία σύλληψη μετά την διαμαρτυρία για την ακρίβεια σε σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακωλύθηκε η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, αφού δεν επέτρεπαν στον κόσμο εντός του μαγαζιού να προβεί στις αγορές του
LIFO NEWSROOM