Λευκός Οίκος: Υπό εξέταση η πρόσβαση του Τραμπ σε ενημερώσεις υπηρεσιών πληροφοριών

Λευκός Οίκος: Υπό εξέταση η πρόσβαση του Τραμπ σε ενημερώσεις υπηρεσιών πληροφοριών Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Εν αμφιβόλω τίθεται η πρόσβαση του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στις ενημερώσεις των υπηρεσιών πληροφοριών, ένα ζήτημα που εξετάζεται από τον Λευκό Οίκο.

Μια απόφαση για το αν θα παραχωρηθεί πρόσβαση σε ενημερώσεις των μυστικών υπηρεσιών στον Ρεπουμπλικάνο τέως πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ βρίσκεται υπό εξέταση, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι.

«Αυτό βρίσκεται υπό εξέταση, αλλά δεν έχει ληφθεί κάποια απόφαση την τελευταία φορά που ρώτησα», τόνισε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων η Ψάκι.

Σημειώνεται, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται για τη δίκη που θα ξεκινήσει στις 8 Φεβρουαρίου στη Γερουσία, μετά το άρθρο κατηγορίας που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων, που κατηγορεί τον τέως πρόεδρο για «υποκίνηση εξέγερσης» μετά την εισβολή υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι χθες, δύο δικηγόροι, μέλη της υπερασπιστικής του ομάδας παραιτήθηκαν.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM