ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Ελλάκτωρ: Νέο ΔΣ, υπερψηφίστηκε η πρόταση της Reggeborgh

Ελλάκτωρ: Νέο ΔΣ, υπερψηφίστηκε η πρόταση της Reggeborgh Facebook Twitter
0

Αλλάζει σελίδα η Ελλάκτωρ καθώς κατά τη διάρκεια της σημερινής έκτακτης γενικής συνέλευσης υπερψηφίστηκε η πρόταση της Reggeborgh για το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια συνέλευση που κράτησε πολλές ώρες. Το 61,27% των μετόχων ψήφισε υπέρ της πρότασης του ολλανδικού ομίλου, ενώ το 38,72% την καταψήφισε και λευκό ή αποχή επέλεξε το 0,01%. Η πρόταση αφορούσε την τοποθέτηση του Γιώργου Μυλωνάκη στη θέση του προέδρου. Ο Αριστείδης Ξενόφος- πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ- προτάθηκε για τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου και αντιπροέδρου.

Οι μέτοχοι καταψήφισαν τα δύο πρώτα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης, τα οποία αφορούσαν στη μείωση μετοχικού κεφαλαίου προς συμψηφισμό ζημιών παρελθουσών χρήσεων και στη συνέχεια σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου βάσει πρότασης του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του ομίλου, υπό τον Αναστάσιο Καλλιτσάντση. Τέλος υπερψηφίστηκε το τρίτο θέμα, για ανάκληση του ΔΣ, με 61,14% έναντι 38,77%.

 

Οικονομία
0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM