ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.8.2020 | 20:04

.

Όταν ένας άνθρωπος δηλώνει ότι δεν θέλει να γίνει γονιός σεβαστείτε το επιτέλους μη του τα κάνετε τσουρέκια ότι μπορεί να μετανιώσει αργότερα με ποια λογική θα κάνει παιδί για να προλάβει μια τυχόν μετάνοια τι είναι τα παιδιά να τα σπέρνουμε για προληπτικούς λόγους και όποιος μετανιώνει σε μεγάλη ηλικία είναι γιατί νομίζει ότι θα έχει νοσοκόμους στα γεράματα για κανέναν άλλο λόγο.
3
 
 
 
 
σχόλια
"Όταν ένας άνθρωπος δηλώνει ότι δεν θέλει να γίνει γονιός σεβαστείτε το"Μέχρι εκεί τα πας καλά και +1 από μέναΓια τα υπόλοιπο όμως που γράφεις, από κει και κάτω, χάνεις σε όλα τα σημεία και ανατρέπεις την καλή αρχική εντύπωση. Με έναν καλύτερο συνδυασμό λέξεων που θα δείχνει νηφαλιότητα, ίσως να έπειθες καλύτερα και όσους έχουν προτιμήσεις στα εκλεκτά προϊόντα του Τερκενλή.
Μα ειναι καθαρα αποφαση του καθενος προσωπικη τι και πως θα κανει με τη ζωη του την ιδια και θα ελεγα μια αποφαση συνειδητοποιημενη.Αλιμονο ελευθερια επιλογων εχουμε ο καθενας κανει οτι θελει.
Πάντως είμαστε σχεδιασμένοι για να αφήσουμε απογόνους , αυτό που λές έρχεται ενάντια στην φύση άρα αποτελεί παρά φύσιν. Ίσως θα ήταν καλύτερα να έγραφες ότι απλά δεν έχεις βρεί ακόμα τον κατάλληλο σύντροφο.

ΑΠΟΨΕΙΣ