Στο «σφυρί» η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι

Στο «σφυρί» η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι Facebook Twitter
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI
0

Η πολυτελής βίλα του Βασίλη Τσιάρτα στο Μαρούσι βγαίνει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό καθώς ο γνωστός ποδοσφαιριστής την έχει υποθηκεύσει για να καλύψει δάνεια.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο Βασίλης Τσιάρτας έχει βάλει υποθήκη τη βίλα του στο Μαρούσι, ήδη από το 2008, ώστε να καλύψει τα δάνεια συνολικού ύψους, περίπου, 2 εκατομμυρίων ευρώ. Ο συνολικός τραπεζικός δανεισμός του και από τα προηγούμενα χρόνια έφτανε πλέον τα 3,8 εκατομμύρια ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το οριστικό χτύπημα έδωσε στον Βασίλη Τσιάρτα η Εφορία, η οποία φαίνεται να έχει εγγράψει υποθήκη το σπίτι του -προς 560.000 ευρώ- για οφειλές προς τη ΔΟΥ Νέας Ιωνίας.

Ο λόγος που οδήγησε στη χρεοκοπία τον γνωστό ποδοσφαιριστή φέρεται να είναι το γεγονός ότι είχε επενδύσει 450.000 ευρώ σε βιομηχανία κεραμοποιίας και αυτή η επιχειρηματική προσπάθειά του απέτυχε.

Το πολυτελές σπίτι του ποδοσφαιριστή βγήκε σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό την περασμένη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου με τιμή πρώτης προσφοράς 1 εκατομμύριο, 60.000 ευρώ αλλά δεν πωλήθηκε.

Πρόκειται για μια μονοκατοικία 650 τετραγωνικών μέτρων η οποία κατασκευάστηκε το 2002 όταν ο Βασίλης Τσιάρτας αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, δύο χρόνια μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, από τη Σεβίλλη όπου αγωνιζόταν.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Ελλάδα / Έκρηξη στη Βιολάντα: Ολοκληρώθηκε η νέα έρευνα της ΔΑΕΕ - Αναμένονται νέες καταθέσεις

Εντός της ημέρας αναμένεται να καταθέσουν μηχανολόγοι, τοπογράφοι και υπεύθυνοι εταιρειών που είχαν ελέγξει ότι οι δεξαμενές και σωληνώσεις του εργοστασίου λειτουργούσαν σωστά
THE LIFO TEAM
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ελλάδα / Το ελληνικό νησί που μπαίνει δυναμικά στη λίστα των Βρετανών ταξιδιωτών

Οι «χρυσαφί αμμουδιές, τα εντυπωσιακά αρχαία μνημεία και ο εξαιρετικός οίνος», είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που καθιστούν το νησί ολοένα και πιο ελκυστικό για τους Βρετανούς ταξιδιώτες
THE LIFO TEAM