Gardens: Μικρά κοσμήματα που συμβολίζουν τη μεγαλύτερη σχέση της ζωής σου

Gardens: Μικρά κοσμήματα που συμβολίζουν τη μεγαλύτερη σχέση της ζωής σου Facebook Twitter
0

Τα οφέλη του μητρικού γάλακτος είναι γνωστά και κάθε τόσο νέες έρευνες επιβεβαιώνουν αυτό που πλέον γνωρίζουμε: η αξία του είναι ανεκτίμητη.

Δημιουργεί έναν άρρηκτο δεσμό ανάμεσα στη μητέρα και το βρέφος της, ένα καλά θωρακισμένο ανοσοποιητικό σύστημα για τα παιδιά αλλά και μια ασπίδα προστασίας απέναντι στον καρκίνο του μαστού.

Εκείνο που ίσως δεν είναι τόσο γνωστό είναι πως μαζί με όλα αυτά δημιουργεί και κοσμήματα! Ακούγεται εξωπραγματικό, αλλά το μητρικό γάλα μπορεί να γίνει πρώτη ύλη για τη δημιουργία κοσμημάτων μέσα από μια τεχνική που εφαρμόζεται εδώ και χρόνια στις χώρες του εξωτερικού, την οποία έφερε στην Ελλάδα από τον Ιούνιο του 2018 η Alessandra Raimondo, η πρώτη και μοναδική μέχρι τώρα δημιουργός κοσμημάτων από μητρικό γάλα στη χώρα μας.

Gardens: Μικρά κοσμήματα που συμβολίζουν τη μεγαλύτερη σχέση της ζωής σου Facebook Twitter

Όπως λέει η ίδια, «χρειάστηκε πολλή έρευνα, μελέτη και πειραματισμοί για να καταλήξω στην κατάλληλη μέθοδο», αλλά το τελικό αποτέλεσμα μοιάζει με μαργαριτάρι του γλυκού νερού, το οποίο μπορεί να πάρει διάφορα σχήματα, ανάλογα με την επιθυμία της κάθε μητέρας.

Γιατί πίσω από κάθε κόσμημα βρίσκεται η ιστορία μιας μαμάς, η οποία, θέλοντας να κρατήσει ένα ενθύμιο από αυτή την υπέροχη περίοδο της ζωής της, κάνει την παραγγελία της στα Gardens breastmilk and keepsake jewelry. Για κάθε κόσμημα αρκεί μια σταγόνα μητρικού γάλακτος, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι πλέον βρώσιμο.

Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η Alessandra, η οποία ήρθε από τη Γερμανία και ως πολίτης του κόσμου (έχει πατέρα Ιταλό) έφερε μαζί της την καινοτομία στο προσωποποιημένο κόσμημα. Τα Gardens breastmilk and keepsake jewelry, εκτός από υπέροχες δημιουργίες, αποτελούν και έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Γιατί δεν υπάρχει πιο πολύτιμο κόσμημα από τη σχέση της θηλάζουσας μητέρας με το μωρό της.

Gardens: Μικρά κοσμήματα που συμβολίζουν τη μεγαλύτερη σχέση της ζωής σου Facebook Twitter

Facebook / Instagram, 6985 980699

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ