Χρήστος Πολίτης: Δεν έχω επαφή με κανέναν από τους ηθοποιούς της «Λάμψης», λέει ο «Γιάγκος Δράκος»

Σπάνια εμφάνιση για τον Χρήστο Πολίτη: «Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο» Facebook Twitter
0

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Χρήστος Πολίτης, ο οποίος βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Broadway του Χρήστου Μασσάλα.

Ο ηθοποιός, που άφησε εποχή με την σειρά «Λάμψη», στάθηκε μπροστά στις κάμερες και απάντησε στις ερωτήσεις δημοσιογράφων.

«Μετά από 47 χρόνια αποχής αποφάσισα να εμφανιστώ στην ταινία του Χρήστου Μασσαλά, διότι μιλώντας μαζί του με έπεισε ότι είναι ένας σημαντικός άνθρωπος, σημαντικός σκηνοθέτης. Ήταν μια ειδική επιστροφή, εκτιμώντας τον Χρήστο Μασσάλα.

Έχω αποχωρήσει και από το θέατρο, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για μένα είναι άθλια, μπάχαλο και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», είπε ο Χρήστος Πολίτης.

Ο κ. Πολίτης ανέφερε ότι δεν έχει επαφή με άλλους πρωταγωνιστές της Λάμψης. «Όχι, με κανέναν», απάντησε σε σχετική ερώτηση.

Ερωτηθείς για τις καταγγελίες, ο Χρήστος Πολίτης απάντησε: «Οι κυρίες που κατήγγειλαν αυτή την απρεπέστατη συμπεριφορά είτε βιασμός λέγεται, είτε κακοποιητική συμπεριφορά, είμαι στο πλευρό τους, έχουν απόλυτα δίκιο, τις σέβομαι απόλυτα, είναι κυρίες. Όσο για τον άλλον που αποκαλείται βιαστής, αποδείχτηκε και στο δικαστήριο ότι είναι βιαστής, αλλά η δικαιοσύνη φαίνεται ότι είναι υπέρ των ισχυρών. Γι’ αυτό και τον άφησε αμολυτό έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Πολίτης.

Βίντεο: Οι δηλώσεις του Χρήστου Πολίτη

«Ελληνική τηλεόραση δεν βλέπω, κατ΄αρχήν δεν βλέπω ελληνικές ειδήσεις. Ενημερώνομαι από κάποια site, κάποια μπλογκ που τα επιλέγω, μαθαίνω τι γίνεται», δήλωσε μεταξύ άλλων.

It's Viral
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ