Από το 2019 μέχρι σήμερα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα άνω των 110.000 ευρώ στη Σίσσυ Χρηστίδου για τα παιδιά τους, σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή.

 

Ο Δημήτρης Δουλιώτης, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, μετά την 12μηνη ποινή φυλάκισης με 3ετή αναστολή που επέβαλε το δικαστήριο στον frontman των Onirama, για μη καταβολή της διατροφής.

 

Σημείωσε ότι πρωταρχική επιθυμία του Θοδωρή Μαραντίνη είναι ο σεβασμός των δύο ανήλικων παιδιών του ενώ επισήμανε ότι ήταν ένα ποινικό δικαστήριο για το οποίο έχει ασκηθεί έφεση άρα δεν έχει οριστεί τελεσίδικα.

 

Ανέφερε δε, ότι «Δεν έχει κριθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Αυτό που αφορά τον κόσμο να ακουστεί είναι ότι από τη στιγμή που έχει εφεσιβληθεί αυτή η απόφαση, δεν έχει κριθεί οριστικά και τελεσίδικα. Οπότε αναμένουμε» είπε αρχικά ο δικηγόρος του Θοδωρή Μαραντίνη.

 

Διευκρίνισε ακόμα, ότι «Ο κ. Μαραντίνης κατέβαλε για ικανό χρονικό διάστημα στο ακέραιο τη διατροφή. Ο λόγος που κάποια στιγμή έκανε μερικές καταβολές ήταν μέσα στο 2020, δεδομένου ότι εξαιτίας του κορωνοϊού υπέστη τεράστιο πλήγμα όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα με αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των εισοδημάτων των καλλιτεχνών. Θα την εξοφλήσει το συντομότερο δυνατό και το γνωρίζει αυτό η κα Χρηστίδου.

 

»Δεν έχει υπάρξει μήνας από το 2019 που χώρισε αυτό το ζευγάρι που ο κ. Μαραντίνης δεν έχει καταβάλλει διατροφή για τα παιδιά του, πλήρως ή μερικώς, και φυσικά ενδεικτικά να σας πω πως από το 2019 μέχρι σήμερα, έχει καταβάλλει διατροφή και δίδακτρα –παρά το όποιο υπόλοιπο- άνω των 110.000 ευρώ. 

 

»Ο άνθρωπος προσπαθεί να ορθοποδήσει μετά από όλο αυτό το πλήγμα και σήμερα ήταν απαραίτητη η παρουσία μου. Το σύνολο των σχολικών υποχρεώσεων καλύπτεται από τον κ. Μαραντίνη» συνέχισε ο δικηγόρος της πλευράς Μαραντίνη.

 

Διευκρίνισε επιπλέον ότι ο τραγουδιστής μένει 3 φορές την εβδομάδα με τους δύο γιους του. «Αυτό ισοδυναμεί με ένα de facto καθεστώς συνεπιμέλειας, μίας άτυπης συνεπιμέλειας και ούτως ή άλλως ήταν αυτή η επιθυμία του από την αρχή. 

 

Είναι ένας πατέρας που δίνει τη ζωή του γι’ αυτά τα παιδιά, έχει σταθεί γι’ αυτά σε κάθε στάδιο της ζωής του».

Με πληροφορίες του ANT1/Tlife