ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.10.2021 | 21:08

Ψυχική ηρεμια

Δεν ξέρω τι θέλω από τη ζωή μου. Ξέρω μόνο ότι θελω ηρεμία ψυχική. Και αυτήν δεν την έχω προς το παρόν. Μόνο στη δουλειά μου ηρεμώ. Δουλεύω κάπου μέσα στο πράσινο. Ολοι μου λένε να αλλάξω δουλειά να παίρνω περισσότερα χρήματα (κατωτατο παιρνω)αλλά εγώ προς το παρόν δεν θέλω. Ξέρω ότι είναι λίγα όμως ρε παιδί μου δεν μπορώ να σκεφτώ να δουλεύω άλλου. Έχω φοβερό άγχος για τα πάντα. Με ενοχλούν τα πάντα. Θελω να μετακομίσω κάπου στο πουθενά. Κουραστηκα να νιωθω ετσι, αγχος αγχος αγχος. Έφτασα 34 δεν ξέρω πότε ήταν η τελευταία φορά που ήμουν όχι ευτυχισμένη αλλά χαρούμενη. Κουραστηκα ψυχολογικά.
2
 
 
 
 
σχόλια

Και γιατί να μη το δοκιμάσεις να μετακομίσεις στο πουθενά; Και πιο φθηνά θα σ έρθει και μπορεί να γουστάρεις.. Στη τελική μικρή είσαι γιατί να μη πειραματιστείς λίγο; Δε γεννήθηκαν όλοι για διαμέρισμα, που είναι το κακό με αυτό; Αν όμως κάνεις αλλαγές στη ζωή σου κ συνεχίσεις να αισθάνεσαι άσχημα ίσως να είναι η στιγμή να δεις έναν ειδικό.

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς