ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2021 | 01:13

Κάνε το πρώτο βήμα.

Κάνε το πρώτο βήμα. Τόλμησέ το. Ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους που φοβούνται να πάρουν το ρίσκο. Ονειρεύεσαι τον εαυτό σου σε εκείνη τη δουλειά; Στείλε το βιογραφικό σου σήμερα κιόλλας. Μπορεί να είσαι αυτός/ή που ψάχνουν! Είσαι ερωτευμένος και δεν ξέρεις αν θα βρεις ανταπόκριση; Δείξε το! Ο κόσμος είναι γεμάτος με τόσο τρελά ερωτευμένους ανθρώπους που πνίγουν τα συναισθήματα τους λόγω ανασφάλειας. Θες να αλλάξεις τις συνθήκες της ζωής σου; Να ταξιδέψεις; Να γνωρίσεις νέους ανθρώπους; Να ξεκινήσεις ένα καινούργιο χόμπυ που ήθελες τόσο καιρό αλλά όλοι οι γνωστοί σου σου λένε πως είσαι παράλογος/η; Κάνε το. Ξέχνα ντροπές και αμφιβολίες επιτέλους! Συγχώρεσε και ζήτα συγγνώμη. Πες "σ'αγαπώ' και 'μου λείπεις'. Και θα δεις πως αν κάνεις το πρώτο βήμα όλα θα γίνουν λίγο πιο εύκολα.
ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (24) ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ (22)
2
 
 
 
 
σχόλια

Θα συμφωνήσω μαζί σου αν θέλεις να προχωρήσεις στη ζωή σου σε οποιονδήποτε τομέα πρέπει να βγεις από το comfort zone σου τίποτα δεν σου χαρίζεται πρέπει να προσπαθήσεις και να το τρέξεις! Αλλιώς θα μείνεις στάσιμος!

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς