ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.8.2020 | 18:04

Ήμαρτον πχια.

Αυτό που οι άντρες έχουν μακροχρόνια σχέση ή έχουν σχέση με κάποια, σου στέλνουν και σου αραδιαζουν κουταμάρες τύπου "δεν βλέπω να είμαστε με τη κοπέλα μου για πολύ μαζί", "δεν τα πηγαίνουμε καλά τελευταία", "δεν με κάνει ευτυχισμένο" και μπλα μπλα μπλα, με ξεπερνάει!Μην ενοχλείτε κοπελίτσες αν έχετε σχέση. Φλέρταρετε ελεύθερα όταν θα έχετε χωρίσει, θα είστε ελεύθεροι σαν τα πουλιά και θα έχετε ξεπεράσει τις πρώην σας. Γεμίσαμε από άντρες που σκέφτονται το πουλάκι τους, πως θα ικανοποιηθεί και τα λοιπά, ώστε όταν πάρει αυτό που θέλει, να σε παρατήσουν και να πάνε πίσω στη κοπέλα τους. Έχουν και το θράσος να πετάγονται σαν τη πορδή και να σου τη πέφτουν ασύστολα χωρίς να τους νοιάζει αν έχουν σχέση.Μιλάω για κατι που το βλέπω πολύ συχνά στις μέρες μας και έχω φτάσει σε σημείο αηδίας. Ειλικρινά.. Ή θα χωρίσετε και θα αρχίσετε να ζείτε όπως θελετε τη ζωούλα σας ή θα κάτσετε στα αυγά σας. Ήμαρτον πχια.
11
 
 
 
 
σχόλια
Κι εσύ τους δίνεις αυτό που θέλει για να ικανοποιηθεί το.. πουλάκι τους, όπως χαρακτηριστικά γράφεις στην εξομολόγησή σου.Σε ελκύον ερωτικά, ακόμα κι αν είναι δεσμευμένοι, λόγω εμφάνισης, χιούμορ ή άλλο λόγο κι έτσι εκούσια πέφτεις στην παγίδα τους.Άρα κάτι παίρνεις κι εσύ απ' αυτούς.
Αφού σου λένε από την αρχή ότι δεν είναι ελεύθεροι, πες απλά όχι. Ασχολείσαι ξεχωριστά με τον καθένα που σου την πέφτει και για κάποιον λόγο δεν σε ενδιαφέρει;
Αν δεν θέλει κάποιος να θεωρηθεί μπακούρι πιστεύω θα πει άλλου είδους ψέμα τύπου "η τελευταία μου σχέση έληξε πριν δυο μήνες". Όσοι λένε ότι έχουν σχέση ενώ δεν έχουν, απευθύνονται σε συγκεκριμένο κοινό. Εκτός και αν θες να μας πεις ότι όλες φεύγουν τρέχοντας αν γνωρίσουν ελεύθερο άντρα.(:
Martin το μεγαλύτερο μειονέκτημα των μόνων είναι ότι αποφεύγουν άλλους μόνους. Αυτό το συμπέρασμα έχω βγάλει, καθώς επίσης ότι πολλοί το "φωνάζουν" και το δείχνουν προς τα έξω με τον χειρότερο τρόπο ακόμη και όταν βρίσκονται μεταξύ αγνώστων.Ανώνυμε εξαρτάται πάντα σε ποιόν απευθύνεται κάποιος. Πάντως δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες, από όσα βλέπω μπακούρια λένε όσους είναι χρόνια μόνοι τους και έχουν την "ανάλογη" συμπεριφορά (του πέφτουλα, του απελπισμένου). Υπάρχουν και άντρες που ζούνε εκ πεποιθήσεως μόνοι τους είναι καλοδιάθετοι και θετικοί, αυτούς κανένας δεν τους λέει μπακούρια. Αντίθετα ανήκουν στην κατηγορία "περιζήτητοι εργένηδες".Δίχως σχέση οι μεν, δίχως σχέση και οι δε. Ο τρόπος όμως που τους βλέπουν οι άλλοι δεν έχει καμία σχέση ο ένας με τον άλλον.
Καταλαβαίνω τι λες αν και είναι φοβερά αστείο: "Κακοπερνάω στο κρεβάτι με την γυναίκα μου, προς τα που πέφτει ο αρμόδιος φιλανθρωπικός σύλλογος;".(:Εκείνο που λέω είναι ότι δεν πιάνει τυχαία ένας άνθρωπος έναν οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στα ξεκάρφωτο για να του μιλήσει για την σεξουαλική του ζωή. Υποθέτω ότι είναι πολύ μικρό το ποσοστό που το κάνει αδιακρίτως χωρίς κανένα κριτήριο και υποθέτω επίσης ότι δεν μιλάμε για τέτοιες περιπτώσεις.
Μόλις διάβασα τον τίτλο, σταμάτησα να διαβάζω την εξομολόγηση. Δεν μπορώ καθόλου τις εκφράσεις "πχια" και "ιου". Τι μλκιες είναι αυτές από ολόκληρους ανθρώπους;