ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.2.2018 | 17:17

Φιλόζωοι και κρεοφαγία

Σκέψεις και μόνο. Όσες φορές με έχουν αποκαλέσει φιλόζωη, απάντησα πως δε μπορεί να θεωρείται φιλόζωος ένας άνθρωπος που τρώει κρέας. Δε δέχομαι ότι ο σκύλος είναι αλλιώς και είναι δήθεν σαν άνθρωπος. Όλα τα ζώα έχουν ψυχή. Αν είχες μια κότα μέσα στο σπίτι σου θα σε αγαπούσε κι αυτή θα σε ξυπνούσε με το ράμφος της κάθε πρωινό. Όταν βλέπω κάποιον να αντιδρά που κλότσησαν ένα σκύλο ενώ τρώει σουβλάκι μόνο η υποκρισία μου έρχεται στο νου. Είτε φάε τ σουβλάκι σου και μη κράζεις όποιον δε ταίζει το αδέσποτο ή το διώχνει ή μη τρως το σουβλάκι. Είτε είσαι φιλόζωος είτε δεν είσαι. Αλλιως απλώς αγαπάς τα σκυλιά και τα γατια μόνον. Δεν έχω κάτι με τους κρεοφάγους, αλλά με τους δήθεν φιλόζωους. Οτι τι; Δίνεις χρήματα για να σώσεις ένα ζώο αλλά συμβάλεις ώστε να σκοτωθεί κάποιο άλλο; Γουατς δε ποιντ; Και από τη στιγμή που έχεις ένα σκύλο στο σπίτι σου και τον ζεις, πως σου πάει να τρως ένα αλλο ζώο; Από τη στιγμή που υιοθέτησα το τετράποδο μου δεν έχω βάλει κρέας στο στόμα μου. Δε μπορώ ούτε να το σκεφτώ. Ποτέ δεν ήμουν αυτή που μόλις έβλεπε ζωντανό το χάιδευε και έκανε ναζάκια. Ολο αυτό σακς. Και το χειρότερο είναι πως οι δηθεν φιλόζωοι και κρεοφάγοι κράζουν όσους δεν ειναι φιλόζωοι.
5
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ λέω ας φάει σουβλάκι αλλά ας προστατεύσει ένα αδέσποτο από κακές συμπεριφορές και κλωτσιές, και ας τον κράζεις εσύ ως υποκριτή, τουλάχιστον έτσι ένα ζώο θα την γλιτώσει, μόνη σου έπεσες στην παγίδα να ξεχωρίσεις αδιαφορώντας για τα ζώα .
Μάλιστα... Το κουνελάκι είναι κρίμα που το τρώει η αλεπού. Η αλεπού δεν είναι κρίμα που αν δεν φάει το κουνελάκι θα πεθάνει; Έτσι είναι ζωή είτε μας αρέσει είτε όχι. Κι επίσης, ποιος σου είπε ότι τα φυτά δεν νιώθουν; Επειδή δεν μπορούν να μιλήσουν; Να ουρλιάξουν; Επειδή δεν ματώνουν; Επιστήμονες έκαναν έρευνες και βρήκαν ότι η ενέργεια των φυτών μεταβαλλόταν όταν ένιωθαν απειλή, πόνο ή ακόμα αντιδρούσαν όταν τα αγκάλιαζαν και τους μιλούσαν όμορφα. Τελευταία ερώτηση. Τα κουνούπια το καλοκαίρι τα σκοτώνεις; Την κατσαρίδα που θα μπει στο σπίτι σου; just sayin'
Ξέρεις, κι ο άνθρωπος σάρκα έχει στο σώμα του.Με τη λογική σου λοιπόν, δεν γίνεται να τρώει κανείς κρέας και την ίδια στιγμή να χαϊδεύει ή να αγαπά ένα ανθρώπινο ον, αφού κι αυτό δυνητικά είναι ...βρώσιμο!Η ζωή, παντού, σε όλο το Οικοδόμημα, με ζωή τρέφεται. Δεν γίνεται να τραφεί κανείς με ανόργανη ύλη. Η μια ζωή τρέφει την άλλη. Να λες ευτυχώς που βρισκόμαστε (για την ώρα) στην κορυφή της τροφικής αλυσσίδας και ευτυχώς επίσης που ξεπεράσαμε ως είδος το στάδιο του κανιβαλισμού.
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς