ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.7.2021 | 21:39

Είναι κακό αυτό που κάνω;

Είναι δύο παιδιά που ενδιαφέρονται για εμένα,και υπάρχει ενδιαφέρον και από τη δική μου πλευρά.Βγαίνω και με τους δύο,δέν έχουμε προχωρήσει ούτε με τον ένα ούτε με τον άλλο,απλά είμαστε στο στάδιο του φλέρτ και της γνωριμίας.Το πρόβλημα είναι ότι δέν ξέρει ο ένας για την ύπαρξη του άλλου.Ο κάθε ένας νομίζει πως βγαίνω αποκλειστικά με εκείνον.Στην προηγούμενη σχέση μου πληγώθηκα πολύ,και θέλω τώρα να είμαι απόλυτα σίγουρη για την απόφαση που θα πάρω.Δέν τους έχω δώσει ψεύτικες υποσχέσεις,είναι όμως φορές που νιώθω απίστευτες τύψεις.
5
 
 
 
 
σχόλια

Βρε κοπέλα μου κατάλαβαινω τη θέση σου και δεν θεωρώ ότι είσαι κακιά, αλλά πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις με ποιον από τους δύο ταιριάζεις πιο πολύ, όσο γίνεται το συντομότερο. Είναι άδικο αυτό που κάνεις και για σένα, αλλά και για εκείνους. Πάντα φιλικά, χωρίς ίχνος κριτικής.❤️ Απλώς σκέψου αν ήσουν και εσύ στην θέση τους και γινόταν αυτό και το μάθαινες πως θα ένιωθες, έστω και αν οι προθέσεις σου δεν είναι κακές. Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να πάρεις την σωστή απόφαση για σένα, αλλά φοβάμαι μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Σου προτείνω να πάρεις μια απόφαση άμεσα.

Δε θα σε κρίνουμε απλά σε περίπτωση που ο ένας ή ο άλλος καταλάβει κάτι τους έχασες και τους δυο.Τα δίπλα ταμπλό αποκαλύπτονται και αν μένεις σε κλειστή κοινωνία μάντεψε τη συνέχεια.
Από την άλλη, μπορείς να πεις ότι είσαι on a date period. Βγαίνεις με κάποιους χωρίς να έχει προχωρήσει κάτι μαζί τους, τρώτε πίνετε και μένει εκεί. Καλό θα ήταν να μην προχωρήσει και με τους δύο γιατί μετά θα μπερδευτεις ακόμα περισσότερο. Δε μπορεί κάποιος θα σου αρέσει περισσότερο. Διάλεξε πριν σε ανακαλυψουν.

Ποιο ειναι το κακό που κάνει η κοπέλα; Βγαίνει και με τους δύο λέει, όχι ότι έχει δεσμό και με τους δύο. Σαν να βγαίνει με δύο διαφορετικούς φίλους της. Πω πω πω όλοι οι ηθικόπλαστες εδώ μέσα!

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ