Το Picasso στο Χαλάνδρι έκλεισε κιόλας έναν χρόνο (και επτά μήνες για να είμαστε ακριβείς) και μέσα σε αυτό το διάστημα απέδειξε ότι ήρθε από τη Νάξο για να κατακτήσει την Αθήνα. Το μεξικάνικο που γράφει τη δική του ιστορία στο νησί του Αιγαίου από το 1997 δημιούργησε στο Χαλάνδρι μια φανταστική αυλή όπου καθημερινά στήνεται μια γιορτή γεύσης.

 

Στο μενού, φυσικά, πρωταγωνιστούν τα tacos, τα burritos και οι enchiladas που συνοδεύονται με ρύζι και μαύρα φασόλια. Στο Picasso θα λατρέψεις τις fajitas που βγαίνουν σε συνδυασμούς για κάθε γούστο (από κοτόπουλο ή μοσχάρι μέχρι γαρίδες ή λαχανικά), ενώ στα new entries θα βρεις μια εκπληκτική χοιρινή tomahawk μαριναρισμένη σε μεξικάνικα μπαχαρικά που σιγομαγειρεύεται σε κενό αέρος για 12 ώρες και μεταφέρεται στη σχάρα για να ολοκληρωθεί το ψήσιμο. Ένα πιάτο που άνετα γίνεται to share, αφού ζυγίζει ένα κιλό, αλλά τελικά κανένας δεν θέλει να το μοιραστεί!

 

Picasso Athens

 

Ως αυθεντικό μεξικάνικο στέκι, το Picasso δεν θα μπορούσε να μην ειδικεύεται στην παγωμένη Mαργαρίτα και μάλιστα με τη δική του μοναδική υπογραφή που αλλάζει την όλη εμπειρία. Θα βρεις διαφορετικές εκδοχές αλλά και μια σειρά από signature cocktails που ταιριάζουν τέλεια με τα πιάτα. Για όσους προτιμούν την μπίρα ή το κρασί, η ομάδα του Picasso έχει ετοιμάσει μια λίστα με μπίρες αποκλειστικά από microbreweries της Ελλάδας, ανάμεσά τους το καταξιωμένο Anastasiou Brewery που βρίσκεται στο Χαλάνδρι, αλλά και μια επιλογή σε οινικές ετικέτες που δεν βρίσκεις εύκολα, από μικρούς παραγωγούς σε διάφορα σημεία της χώρας.

 

Αυθεντικές γεύσεις, εκλεκτές ετικέτες, δημιουργικά ποτά συνδυάζονται με τα vibes της αυλής του Picasso. Μάλιστα, ο χώρος είναι πλήρως προσβάσιμος σε ΑμεΑ, εκφράζοντας την ανοιχτοσύνη αυτού του πολιτισμού που έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

Καραολή Δημητρίου 22, Χαλάνδρι, 210 6814140 

Facebook: Picasso Athens

Instagram: picassoathens

Οδηγός Γεύσης