"Το μέλλον μου στον κινηματογράφο είναι αβέβαιο. Δεν έχω σχέδια για καμιά επόμενη ταινία. Είναι θλιβερό". Η απαισιοδοξία ανήκει στον Ντέιβιντ Λίντς.

 

 

ποιος δεν κάνει mainstream κινηματογράφο θεωρείται εναλλακτικός, είτε είναι καινούργιος είτε αυτό έχει συμβεί κατά τύχη. Δυστυχώς οι ιδέες μου δεν είναι εμπορικές και το χρήμα είναι το μόνο που κυβερνάει το καράβι του κινηματογράφου σήμερα. Γι' αυτό και δεν ξέρω ποιο είναι το μέλλον μου, ούτε τι θέση έχω πια στον κόσμο του κινηματογράφου. Μου αρέσει, ωστόσο, η ιδέα μιας ιστορίας σε συνέχειες και η τηλεόραση μου φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα σε αυτή τη φάση".

 

 

Αυτό που βέβαια παρέλειψε να πει ο ανατρεπτικός κι εσωστρεφής σκηνοθέτης είναι ότι εκτός από την τηλεόραση, λοξοκοιτά τελευταία και προς τα βίντεο κλιπς.

Δεκαέξι χρόνια μετά την συνεργασία τους στο soundtrack της «Χαμένης Λεωφόρου», ο Τρεντ Ρέζνορ των Nine Inch Nails συναντήθηκαν για τις ανάγκες του νέου βίντεο κλιπ του συγκροτήματος. Ο Λιντς σκηνοθέτησε το κομμάτι

"Came Back Haunted", το πρώτο από τα πολλά που θα περιλαμβάνει το νέο τους άλμπουμ με τίτλο "Hesitation Marks". Θα το ακούσουμε στις 3 Σεπτεμβρίου.

Λίγο νωρίτερα, έρχεται και ο δικός του προσωπικός δίσκος. Αλλά γι' αυτό θα μιλήσουμε σύντομα...