Οι Radiohead ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν από σήμερα την προβολή live shows στο κανάλι τους στο Youtube, λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό.

 

Για να απαλύνουν τον πόνο των οπαδών που δεν μπορούν να παραβρεθούν σε συναυλίες λόγω των έκτακτων μέτρων για τον κορωνοϊό, οι Radiohead ανακοίνωσαν ότι ξεκινούν την προβολή παλιότερων συναυλιών τους στο κανάλι τους στο Yοutube σε εβδομαδιαία βάση ξεκινώντας ήδη από σήμερα.

 

Οι συναυλίες είναι αρχειακό υλικό της μπάντας από το «Radiohead Public Library» που είχαν δημιουργήσει τον περασμένο χρόνο.

 

Το πρώτο σόου είναι η εμφάνισή τους από τον Οκτώβριο του 2000 στο Δουβλίνο «Live From a Tent in Dublin» στο Punchestown Racecourse.

 

Η παραγωγή και η σκηνοθεσία ανήκουν στην Dilly Gent, ενώ στον φωτισμό ήταν ο Andi Watson και στον ήχο ο Jim Warren.

 

Οι Radiohead με μήνυμά τους στο Instagram υποσχέθηκαν ότι κάθε εβδομάδα θα μπορούν οι οπαδοί τους να παρακολουθούν μέσω streaming και ένα live τους μέχρι το τέλος της καραντίνας.

 

«Τώρα που δεν έχετε καμία επιλογή αν σας αρέσει ή όχι μια ήσυχη βραδιά στο σπίτι, παρουσιάζουμε το πρώτο από τα πολλά LIVE SHOWS μας από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη των Radiohead μέσω του καναλιού μας στο YouTube.

 

Ξεκινώντας από την Πέμπτη με τη ζωντανή εμφάνιση στο Δουβλίνο τον Οκτώβριο του 2000» έγραψαν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους.

 

«Θα κυκλοφορούμε μία συναυλία κάθε εβδομάδα μέχρι είτε να αρθούν οι περιορισμοί που προέκυψαν από την παρούσα κατάσταση, είτε να τελειώσουμε με όλες μας τις συναυλίες. Ποιο θα έρθει πρώτο; Κανείς δεν ξέρει».

 

 

Με πληροφορίες του Variety