Ξανά σε μπελάδες βρίσκεται ο νεότερος εκ των αδερφών Gallagher. Έναν χρόνο μετά το πολύ επιτυχημένο εμπορικά προσωπικό του ντεμπούτο, ο Liam βρίσκεται εκ νέου στην επικαιρότητα για τους λάθους λόγους.

 

Στις αρχές του μήνα, η κίτρινη βρετανική φυλλάδα «The Sun» έβγαλε στη φόρα ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, καταγεγραμμένο τον φετινό Αύγουστο, στο οποίο ο δημοφιλής μουσικός φαίνεται να πιάνει από τον λαιμό την κοπέλα του, Debbie Gwyther.

 

Αμέσως μετά τη δημοσίευσή του, ο ίδιος έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες με ένα tweet (λατρεύει το Twitter, όπως έχει αποδείξει πολλάκις), στο οποίο αναφέρει πως ποτέ δεν έχει απλώσει τα χέρια του σε γυναίκα με κακόβουλο τρόπο.

 

Η Gwyther τον υποστήριξε αμέσως, κάνοντας λόγο για σεξιστικές ανοησίες (εδώ που τα λέμε, η Sun είναι η Μέκκα του κιτρινισμού, αλλά και το βίντεο δεν βοηθάει ιδιαίτερα το ζευγάρι), ενώ ακόμη το περιστατικό δεν έχει πάρει τη νομική οδό, από καμία εκ των δύο πλευρών.

 

Η Gwyther τον υποστήριξε αμέσως, κάνοντας λόγο για σεξιστικές ανοησίες (εδώ που τα λέμε, η Sun είναι η Μέκκα του κιτρινισμού, αλλά και το βίντεο δεν βοηθάει ιδιαίτερα το ζευγάρι), ενώ ακόμη το περιστατικό δεν έχει πάρει τη νομική οδό, από καμία εκ των δύο πλευρών.

 

Βέβαια, αν όλα τα παραπάνω αποδειχθούν αληθή, δεν νομίζω πως θα σοκαριζόταν πραγματικά κανείς, καθώς ο Liam έχει δώσει αρκετά δικαιώματα με παλαιότερες πράξεις βιαιοπραγίας: ποιος μπορεί αλήθεια να ξεχάσει τα μυθικά μπουνίδια με τον Damon Albarn, πίσω στις χρυσές μέρες της Brit pop, ή τις διάφορες φήμες για τη συμπεριφορά του απέναντι στις δύο πρώην γυναίκες του;

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, η φάτσα του επέστρεψε στην ροή των μουσικών ειδήσεων μέσα στο Σαββατοκύριακο, αυτή τη φορά δίπλα σε αυτή του Thom Yorke. Ο λόγος; Μερικά, άκακα, πολύ αστεία και μάλλον μεθυσμένα (αν όχι, ακόμη καλύτερα) tweets, στα οποία ο Liam μονολογεί ψηφιακά σχετικά με το πώς «αυτοί οι τεντιμπόιδες οι Radiohead, έγιναν τόσο επιτυχημένοι», σύμφωνα με τα λεγόμενα του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Από τα συμφραζόμενα των tweets, ο Liam πρέπει να βρισκόταν σε ένα πάρτι το Σάββατο, στο οποίο κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν οι Radiohead και από τα ηχεία ακουγόταν το δεύτερο άλμπουμ τους, «The Bends».

 

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τη διαδικτυακή του έκρηξη, η οποία ξεκίνησε με μία σειρά σχολίων στα οποία αναφέρει με εντελώς λάθος ονόματα διάφορα τραγούδια των Radiohead, συνεχίζει με την παραπάνω απορία και κορυφώνεται με την απάντηση που δίνει στον εαυτό του, δηλαδή το τραγούδι «Karma Police», το οποίο περιμένει να ακούσει, αλλά αυτό δεν συμβαίνει ποτέ γιατί, φυσικά, δεν βρίσκεται στο «Bends».


Από τη πλευρά των Radiohead δεν υπάρχει κάποια απάντηση, καθώς είναι σοβαροί καλλιτέχνες και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με έναν «πιωμένο έφηβο» που ζηλεύει τον μύθο τους τουιτάροντας από τον καναπέ του.