Κατέβασε ολόκληρο το άλμπουμ 40 Μέρες του Κυρίου Κ.

 

To άλμπουμ του Κυρίου Κ. με τίτλο «40 Μέρες» κυκλοφόρησε στο τέλος Ιουνίου από την Just Gazing Records και είναι ένα εξαιρετικό ελληνόφωνο άλμπουμ, με φρέσκο ήχο παρ’ όλες τις αναφορές που μπορείς να εντοπίσεις, που του άξιζε πολύ μεγαλύτερη δημοσιότητα. Ιδιαίτερο, όπως και ο δημιουργός του. Το one man show του δίσκου περιλαμβάνει ατμοσφαιρικά κομμάτια με «διαστημικούς» στίχους όπως το «Αστάρτη», τα αλλόκοτα περιγραφικά στόρι που είναι εντελώς δικά του όπως το «Σπιρταρίτσα» με τη φαρφίσα (;) και το άγριο «40 Μέρες» που θυμίζει Παύλο Σιδηρόπουλο των αρχών των ’80s. Ή απίθανα κομμάτια όπως το «Περιττό να μου πεις» που ενώ παίζουν με τις πιο απλές μουσικές φόρμες και την παραμόρφωση είναι αυτά που κάνουν τον Κύριο Κ. ξεχωριστό.  

 

 

Την Παρασκευή 6/11 παρουσιάζει το άλμπουμ «40 Μέρες» ζωντανά στο Metropolis Café (Λαρίσης 49, Αμπελόκηποι) και με την ευκαιρία η Just Gazing το δίνει ολόκληρο για ακρόαση και download. Αξίζει να το ακούσεις και να αγοράσεις την έκδοση του βινυλίου (θα υπάρχει την Παρασκευή το βράδυ στο χώρο της συναυλίας).

 

Να σημειωθεί ότι το mastering του άλμπουμ υπογράφει ο James Plotkin, μόνιμος συνεργάτης εταιρειών όπως Kranky, Mexican Summer και καλλιτεχνών όπως John Carpenter και Moon Duo. 

 

 

Μπορείς να κατεβάσεις ολόκληρο το άμπουμ εδώ.

Στο live τον Κύριο Κ. θα συνοδεύουν οι Γ. Βούλγαρης (τύμπανα) και Αλ. Βουλγαράκης (κιθάρα).

 

Κατέβασε ολόκληρο το άλμπουμ 40 Μέρες του Κυρίου Κ.