Η τελευταία έκθεση του Άγγλου φωτογράφου μόδας Glen Luchford είναι διαθέσιμη διαδικτυακά ώστε να απολαύσετε τη δουλειά του από την άνεση του σπιτιού σας.

 

Η διαδικτυακή έκθεση του διάσημου φωτογράφου με τίτλο Selected Works 1990-2020, που θα είναι διαθέσιμη έως τις 30 Ιουνίου, περιλαμβάνει φωτογραφίες του από όλη τη διάρκεια της 30χρονης καριέρας του. Μεταξύ αυτών και η διάσημη λήψη με την Κέιτ Μος να κάνει μποξ στη μέση ενός δρόμου του Λος Άντζελες.

 

«Ήθελα καιρό να εκθέσω δείγμα της δουλειάς μου. Η πανδημία με έκανε να σκεφτώ με διαφορετικούς τρόπους για το πώς ο κόσμος θα μπορούσε να δει τη δουλειά μου ενώ βρίσκεται σε απομόνωση και υπάρχει μια γενική κοινωνική απόσταση. Προφανώς τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επίδραση που έχει στις αισθήσεις μια βόλτα μέσα σε μια γκαλερί ή ένα μουσείο αλλά αυτή η εικονική γκαλερί δίνει την ευκαιρία στο κοινό να δει τα έργα μου μέσα σε έναν χώρο και να τα παρατηρήσει για όσο χρόνο επιθυμεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορώ να μοιραστώ τη δουλειά μου». 

 

 

 

Ο Glen Luchford έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας, έχει φωτογραφίσει όλα τα σούπερ μόντελ, από τη Stella Tennant μέχρι την Amber Valletta, και έχει υπάρξει υπεύθυνος για μεγάλες καμπάνιες της Prada και της Gucci.

 

Μπείτε εδώ για μια ιδιωτική ξενάγηση. 

 

Μια έκθεση φωτογραφίας για τους λάτρεις των '90s
H Kate Moss για την αμερικάνικη Vogue.