Γιορτάζοντας τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης προσκαλεί τους Αθηναίους σε μια ξεχωριστή εβδομάδα στη Φωκίωνος. Από τις 6 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου, η Αγορά θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια με θεματικές δράσεις μαζί με τους κατοίκους της γειτονιάς, αλλά και με ένα special Pop up Brunch παρέα με τον Pepper 96.6, τη Σούπερ Κυψέλη και ένα πάρτι-έκπληξη.


Ξεκινώντας πέρυσι την επαναλειτουργία της με διαχειριστή το Impact Hub Athens και ιδιοκτήτη του κτιρίου το δήμο Αθηναίων, η Δημοτική Αγορά Κυψέλης έγινε σημείο συνάντησης για τους Αθηναίους, δημιουργώντας μια δεμένη κοινότητα σε μία από τις πιο πολυπληθείς, πολυπολιτισμικές και ιστορικές περιοχές της πόλης.


Μέχρι σήμερα, στην Αγορά έχουν πραγματοποιηθεί 30 πολιτιστικές παραγωγές- πρωτοβουλίες του Impact Hub Athens και 45 συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως οι "Διάλογοι" με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το #7daychallenge με τη Πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα, τα Cine - Μαγειρέματα με το Goethe Institut και το MitOst και το Athens Zero Waste Festival με το Πλαστικουργείο.

 

Ακόμη, πραγματοποιήθηκαν 3 EthnoFests μαζί με τις κοινότητες της Αιθιοπίας, της Γεωργίας και της Ουκρανίας και 30 Pop Up Αγορές σε εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, η Σούπερ Κυψέλη -ένας τόπος γνωριμίας και συνάντησης με τους επαγγελματίες της Κυψέλης, το αληθινά πρόσωπα της γειτονιάς-, το Μποστάνι -μια αγορά-κοινότητα νέων παραγωγών με προϊόντα φυσικής καλλιέργειας και το Pop Up Brunch.

 

Με πάρτι και pop up brunch η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γιορτάζει τον πρώτο της χρόνο
Μέχρι σήμερα, στην Αγορά έχουν πραγματοποιηθεί 30 πολιτιστικές παραγωγές- πρωτοβουλίες του Impact Hub Athens και 45 συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού.


Το πρόγραμμα

6/10 | Ουτοπία στην πόλη μου
6/10 | Pop Up Brunch & 1 year anniversary party
10/10 | Jam Nights
9-13/10 | Συν-δημιουργώντας αστικές ιστορίες
12/10 | Pirates City / Bat Signal | Release Show
13/10 | Σούπερ Κυψέλη & 1 χρόνος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης


Info
6- 13 Οκτωβρίου
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42

Δείτε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των γενεθλίων της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης εδώ.