Λονδίνο: Ένας μεγάλος κεραυνός, φόρος τιμής στον Ντέιβιντ Μπάουι

Λονδίνο: Ένας μεγάλος κεραυνός, φόρος τιμής στον Ντέιβιντ Μπάουι Facebook Twitter
1

 

Μια νέα εκστρατεία για τη δημιουργία ενός μόνιμου γλυπτού μνημείου που θα αποτίει φόρο τιμής στον Ντέιβιντ Μπάουι έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες στο Crowdfunder.

Η κατασκευή θα είναι ένας κόκκινος και μπλε κεραυνός, ως φόρος τιμής για τον χαρακτήρα του Aladdin Sane που ενσάρκωσε ο Μπάουι. Το μνημείο θα βρίσκεται απέναντι από το σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου στο Μπρίξτον, πέντε δρόμους μακριά από τη γενέτειρά του τραγουδιστή.

Η ομάδα πίσω από την εκστρατεία - γνωστή ως 'This Ain't Rock'n'Roll' συνεργάζεται με την ομάδα του Μπάουι στη Νέα Υόρκη και το κόστος που πρέπει να καλυφθεί για το εντυπωσιακό γλυπτό φτάνει τα 100.000 ευρώ.

Το άγαλμα θα προστεθεί στον ίδιο δρόμο όπου βρίσκεται και το mural του τραγουδιστή που αποτελεί παραδοσιακό σημείο συγκέντρωσης των θαυμαστών που θέλουν να τιμήσουν τον τραγουδιστή.

Culture
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Οπτική Γωνία / Ζαμέ Κορωπί: Λίγες αλήθειες για το μοχθηρό language barrier που κάποτε μας έχει τρολάρει όλους

Το πάθημα του συνηγόρου της Εύας Καϊλή, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ακριβώς, όπως παλαιότερα «τα αγγλικά του Τσίπρα», πέρα από τα ανέκδοτα και τα, δικαίως, μοχθηρά πειράγματα, έχουν πολλά να πουν για το γλωσσικό εμπόδιο και την υπερβολική αυτοπεποίθησή μας, όταν καλούμαστε να εκφραστούμε σε μία ξένη γλώσσα...
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ