Το «Ξαφνικά Φέτος το Καλοκαίρι», η καλοκαιρινή εβδομάδα προβολών κλασικών ταινιών, επιστρέφει για ένατη συνεχή χρονιά στη Ριβιέρα, το αγαπημένο μας θερινό σινεμά των Εξαρχείων (Βαλτετσίου 46).

 

Η φετινή διοργάνωση του κινηματογραφικού site freecinema.gr, που επιμελείται ο κριτικός κινηματογράφου Ηλίας Φραγκούλης, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 29 Ιουλίου και καλεί τους Αθηναίους σινεφίλ να ανακαλύψουν ή να επανεκτιμήσουν εξαιρετικές και προσεκτικά επιλεγμένες ταινίες που σπάνια προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Το φετινό ρεπερτόριο, με υπότιτλο «Σαν Παλιό Σινεμά...», περιλαμβάνει επιλογές από σκηνοθέτες όπως οι Ερνστ Λιούμπιτς, Ζακ Τουρνέρ, Ζορζ Φρανζί, Φεντερίκο Φελίνι, Ζαν-Λικ Γκοντάρ, Τζον Φρανκενχάιμερ, Μελ Μπρουκς, Τζον Χιούστον κ.ά.

 

Η LiFO, ως χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, εξασφάλισε και φέτος από 2 διπλές προσκλήσεις για την προβολή των 21:00 και από 3 διπλές προσκλήσεις για την προβολή των 23:00 [προσοχή, οι ώρες έναρξης μπορεί να διαφοροποιούνται, ελέγξτε το πρόγραμμα].

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε mail στο lifocontest@lifo.gr, με τίτλο «Freecinema», την ημερομηνία και ώρα προβολής που σας ενδιαφέρει, και τον τίτλο της ταινίας, χωρισμένες με καθέτους (π.χ. Freecinema/28 Ιουλίου/21:00). Στο κείμενο του mail γράψτε το ονοματεπώνυμό σας.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και περισσότερες λεπτομέρειες για τις ταινίες, κάνοντας κλικ εδώ >>>