Η ομάδα καλλιτεχνών «ΦΥΤΑ/FYTA» δημοσίευσε σήμερα μια ανοικτή επιστολή προς την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, με αφορμή, όπως λένε, τη διαγραφή ενός σατιρικού βίντεο της ομάδας τους από το κανάλι στο Youtube. 

 

Στην ανάρτησή τους στο Facebook οι καλλιτέχνες κάνουν λόγο για λογοκρισία της επιτροπής «Ελλάδα 2021» και υποστηρίζουν ότι ενημερώθηκαν από την πλατφόρμα του Youtube πως η κα Δασκαλάκη ήταν εκείνη που ζήτησε να αφαιρεθεί το βίντεο με τίτλο "200 Hundred Thousand Years of Greece". 

 

Όπως υποστηρίζουν, εξαιτίας των κινήσεων της επιτροπής κινδυνεύει τώρα να κλείσει το κανάλι τους, παρότι το βίντεο ήταν σατιρικό και είχε ως σκοπό την κριτική και όχι το κέρδος. 

 

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή τους: 

 

Καλλιτέχνες υποστηρίζουν πως η Γ.Α.Δασκαλάκη ζήτησε το κατέβασμα σατιρικού βίντεο από το Youtube

 

Καλλιτέχνες υποστηρίζουν πως η Γ.Α.Δασκαλάκη ζήτησε το κατέβασμα σατιρικού βίντεο από το Youtube

 

OPEN LETTER TO GIANNA ANGELOPOULOU DASKALAKI The committee of 'Greece 2021' requested that we take down our YouTube video parody of their campaign - this is our open letter to their president

Δημοσιεύτηκε από ΦΥΤΑ / FYTA στις Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

 

Μεταξύ των βίντεο των ΦΥΤΑ/FYTA στο Youtube, είναι μία ακόμα παρωδία βίντεο, στο οποίο έχουν αλλοιώσει ηχητικά προωθητικό σποτ για την επέτειο των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση.

 

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr