Μετά τις ανακοινώσεις για την επιστροφή των drive-in σινεμα στην Αττική, ήταν μόνο θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και η πρώτη drive-in συναυλία.

 

Έτσι, στις 2 Ιουνίου, η Νατάσα Θεοδωρίδου θα κάνει την πρώτη drive-in συναυλία στην Ελλάδα, στο Α' Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ Γλυφάδας, με ελεύθερη είσοδο. Αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

 

«Η πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα μας..είμαι τόσο χαρούμενη που θα ξανανταμώσουμε την Τρίτη 2/6 στη Γλυφάδα..μπείτε στο αυτοκίνητο ελάτε και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε μένα και στον @kanarakispantelis», έγραψε μεταξύ άλλων στο Instagram η δημοφιλής λαϊκή τραγουδίστρια. 

 

 

Με τον κορωνοϊό να επιβάλει αυστηρά μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο δήμος αποφάσισε να διοργανώσει ένα δωρεάν Drive-In Φεστιβάλ που θα ξεκινήσει εκείνο το βράδυ, στις 9μ.μ, με την συναυλία. Στο πλευρό της θα βρεθεί και ο ηθοποιός Παντελής Καναράκης. Οι κρατήσεις ξεκινούν σήμερα (28 Μαΐου), στις 5 το απόγευμα, μέσα από το site του Δήμου Γλυφάδας.

 

Η πρώτη drive-in συναυλία στην Ελλάδα - Η Νατάσα Θεοδωρίδου στη Γλυφάδα