Η Charlotte de Witte, το μεγαλύτερο αστέρι της techno και house μουσικής σκηνής, έρχεται σε ένα μοναδικό DJ set στην Αρχαία Μεσσήνη.

 

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 20:00, το YouTube του Ιδρύματος Ωνάση και τo Facebook της Στέγης μας μεταφέρουν στο Στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης, απελευθερώνοντας ένα ξεσηκωτικό κύμα σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής.

 

Η Charlotte de Witte, η DJ φαινόμενο που «νίκησε» τον αήττητο Carl Cox, κατακτώντας την κορυφή στο top 100 των DJs της techno και house σκηνής του κόσμου για το 2020, σύμφωνα με το DJ Mag και το Beatport, δεν φοβάται τις προκλήσεις. Με την ασταμάτητη ενέργειά της, την ασυμβίβαστη και επιθετική της techno, το φανατικό κοινό της και τους περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram, έχει αποθεωθεί από τους clubbers σε κάθε γωνιά του πλανήτη στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και events του κόσμου, αλλά και σε underground σκηνές και parties.

 

Το Ίδρυμα Ωνάση, μέσα από την εμπειρία και τη συνεργασία με το ADD Festival, ανεβάζει ξανά την ένταση, αυτήν τη φορά από το κέντρο του Σταδίου της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου ο ήχος του σήμερα παίρνει φωτιά, σε ένα DJ set στον πιο αναπάντεχο χώρο.

 

 

 

Η Charlotte de Witte στην Αρχαία Μεσσήνη

Πέμπτη 25/2, 20:00

Στο YouTube Onassis Channel και στο Facebook της Στέγης

*Οι λήψεις στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης έγιναν μετά από άδεια του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού-Οργανισμού Διαχείρισης και Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων.