Ετοιμάζεται κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees από τον παραγωγό του Bohemian Rhapsody

Ετοιμάζεται κινηματογραφική βιογραφία των Bee Gees από τον παραγωγό του Bohemian Rhapsody Facebook Twitter
Bee Gees: Από τους τρεις αδελφούς Γκιμπ, μόνο ο Μπάρι (στο κέντρο) παραμένει στη ζωή – ο Μόρις (αριστερά) πέθανε το 2003 και ο Ρόμπιν το 2012.
0

Μετά τις επιτυχίες των ταινιών για τη ζωή του Φρέντι Μέρκιουρι και του Έλτον Τζον, στα σκαριά βρίσκεται μια ταινία για την πορεία στο μουσικό στερέωμα των Bee Gees – των αδελφών Μόρις, Ρόμπιν και Μπάρι Γκιμπ δηλαδή που απάρτιζαν το δημοφιλές γκρουπ.

Υπεύθυνος για την παραγωγή της ταινίας, σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, είναι ο Γκρέιαμ Κινγκ, παραγωγός του "Bohemian Rhapsody", της περσινής κινηματογραφικής βιογραφίας του Φρέντι Μέρκιουρι που υπήρξε τεράστια επιτυχία, κατακτώντας συγχρόνως και τέσσερα βραβεία Όσκαρ, με κυριότερο το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου για τον πρωταγωνιστή Ρέμι Μάλεκ.

Στην παραγωγή συμμετέχει και η Paramount Pictures, η εταιρεία διανομής του "Rocketman", της φετινής κινηματογραφικής βιογραφίας του Έλτον Τζον.

Το διάσημο συγκρότημα των Bee Gees – με πωλήσεις δίσκων που έχουν υπερβεί τα 220 εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο – είχαν δημιουργήσει στα τέλη της δεκαετίας του '60, οι αδελφοί Γκιμπ. Από τα τρία αδέλφια, μόνο ο Μπάρι παραμένει στη ζωή – ο Μόρις πέθανε το 2003 και ο Ρόμπιν το 2012.

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ