2000% πάνω οι πωλήσεις παιδικού βιβλίου με θέμα το πλύσιμο χεριών

2000% πάνω οι πωλήσεις παιδικού βιβλίου με θέμα το πλύσιμο χεριών Facebook Twitter
Το «Ι Don't Want to Wash My Hands!» της σειράς Little Princess έχει σημειώσει 2000% αύξηση πωλήσεων μέσα στον τελευταίο μόνο μήνα.
0

Καθώς οι γονείς προσπαθούν με κάθε τρόπο να ενθαρρύνουν τα μικρά παιδιά να πλένουν συχνά τα χέρια τους, ένα εικονογραφημένο παραμύθι με αντίστοιχη θεματολογία γνωρίζει τεράστια επιτυχία στη Βρετανία.

Το παιδικό βιβλίο «Ι Don't Want to Wash My Hands!» της σειράς Little Princess έχει σημειώσει 2000% αύξηση πωλήσεων μέσα στον τελευταίο μόνο μήνα.


Με την απειλή του κορωνοϊού και τους ειδικούς να συμβουλεύουν όσο πιο συχνό πλύσιμο χεριών γίνεται ως μέτρο πρόληψης, το παραμύθι βοηθά πολλούς γονείς να μάθουν στα παιδιά κανόνες σωστής υγιεινής με τρόπο φιλικό, χωρίς να τα τρομάζουν.


«Ζούμε παράξενες εποχές και όλοι προσπαθούμε να βρούμε τον δρόμο μας μέσα στη νέα αυτή κατάσταση» λέει ο εκπρόσωπος του εκδοτικού οίκου Andersen Press, από τον οποίο κυκλοφορεί το παραμύθι.

2000% πάνω οι πωλήσεις παιδικού βιβλίου με θέμα το πλύσιμο χεριών Facebook Twitter
Εικόνα από το Το «Ι Don't Want to Wash My Hands!» της σειράς Little Princess.

«Τώρα που οι γονείς πιέζονται να απασχολήσουν να παιδιά τους δημιουργικά ενώ παράλληλα οι ίδιοι δουλεύουν από το σπίτι, φαίνεται πως τα βιβλία τους βοηθάνε περισσότερο από ποτέ να μιλήσουν ανοιχτά με τα μικρότερα μέλη της οικογένειας, αποφεύγοντας να ακουστούν δραματικοί και να τα τρομάξουν.

Απ' όσο ξέρουμε από τους ειδικούς, το πλύσιμο των χεριών είναι το σημαντικότερο μέτρο για να σταματήσουμε την εξάπλωση του ιού. Αν ένας αναγνωρίσιμος και αγαπητός χαρακτήρας λέει στα παιδιά τι να κάνουν το πράγμα γίνεται λίγο πιο κατανοητό και λίγο λιγότερο τρομακτικό γι' αυτά» συμπληρώνει. 


Το βιβλίο πρωτοκυκλοφόρησε το 2001 και αναμένεται να ανατυπωθεί πολύ άμεσα.


Με πληροφορίες από Guardian.

Culture
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Culture / Αννα Ροκόφυλλου: «Στον ΟΠΑΝΔΑ θέλουμε να αναδείξουμε την ιστορικότητα της Αθήνας»

Η Άννα Ροκοφύλλου, πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, κάνει έναν απολογισμό των δύο πρώτων ετών της θητείας της και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για το Φεστιβάλ Κολωνού (6-28/9) με το οποίο ο πολιτισμός γίνεται διαθέσιμος σε κάθε δημότη.
ΕΛΕΝΗ ΤΖΑΝΝΑΤΟΥ
Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Lifo Picks / Το συγκινητικό βίντεο με τον Μικ Τζάγκερ για την επιστροφή του κοινού στο Άλμπερτ Χολ

Your Room Will Be Ready: «Ανυπομονούμε να αρχίσουμε να δημιουργούμε αναμνήσεις μαζί σας με καλλιτέχνες παγκόσμιας κλάσης για άλλη μια φορά. Έχουμε περισσότερη ιστορία να γράψουμε».
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Culture / Κοντσέρτα του Μότσαρτ σε όργανα εποχής από τους μουσικούς της Καμεράτας

Η συναυλία του βραβευμένου αθηναϊκού συνόλου, το οποίο φημίζεται για τις ιστορικές πρακτικές ερμηνείας του σε όργανα εποχής, αποτελεί συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και των Μουσικών της Καμεράτας.
Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Culture / Η «Κληρονομιά» του Μαριβώ σε οn demand προβολές αυτό το Σαββατοκύριακο

Η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη, που πρόλαβε να πραγματοποιήσει δύο μόνο παραστάσεις στην Πάνω Σκηνή του «Από Μηχανής Θεάτρου», έρχεται σε on demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ