Το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο Σχεδία Home» έρχεται από την Τετάρτη 1 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

 

Από αυτό το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι, η «Σχεδία» και το «Σχεδία Home» μας προσκαλούν να συναντιόμαστε- τηρώντας πάντα τα πρωτόκολλα ασφαλείας- να απολαμβάνουμε νύχτες και μέρες πολιτισμού, διασκέδασης και συντροφικότητας.

 

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα στηθούν μικρές γιορτές μέσα και γύρω από το «Σχεδία Home», στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας (Κολοκοτρώνη 56 & Νικίου 2, γωνία), που θα περιλαμβάνουν πάρτι, pop-up εκθέσεις φωτογραφίας και γελοιογραφίας, live μουσικές βραδιές, guest djs, γευσιγνωσίες, μπάρμπεκιου, guest σεφ, δροσερά κοκτέιλ, happy hours (ακόμη και happy days), guest mixologists, απογεύματα λογοτεχνίας και ποίησης.

 

Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης δράσεις για παιδιά και για μεγάλα παιδιά, yoga, προβολές και παιχνίδια, εργαστήρια και περιπάτους με τα πόδια ακόμη και με ηλεκτρικά ποδήλατα, special brunches, ακόμη και ειδικά γεύματα για σκύλους σε μια δράση έκπληξη.

 

Το πλήρες πρόγραμμα κάθε εβδομάδας θα ανακοινωθεί σύντομα. Λόγω κορωνοϊού σε κάποια events θα είναι απαραίτητη η κράτηση.

 

Το 1o καλοκαιρινό φεστιβάλ του περιοδικού «Σχεδία» έρχεται με πάρτι, εκθέσεις, yoga, προβολές κ.α.
Το πρώτο καλοκαιρινό φεστιβάλ του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» με τίτλο «Μένουμε Αθήνα: 9,5 εβδομάδες στο Σχεδία Home» έρχεται.

 

Για το πλήρες πρόγραμμα, περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής: www.shediahome.gr