Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.11.2013 | 07:48

Αντικαταθλιπτικά χάπια

Παίρνω αντικαταθιπτικά χάπια και έχω χάσει 4 κιλά μέσα σε 2 εβδομάδες.Τρώω αναγκαστικά κάθε μεσημέρι ένα καλαμάκι κοτόπουλο γιατί δεν μπορώ να φάω,όλη την ημέρα έχω τάσεις για εμετό εξαιτίας των χαπιών.Το είπα στο γιατρό και μου είπε ότι έτσι συμβαίνει με τα αντικαταθλιπτικά χάπια,στην αρχή τουλάχιστον.Μα έχουν περάσει 15 μέρες και εγώ έχω χάσει 4 κιλά και όλη την ώρα μου έρχεται να κάνω εμετό.
2 σχόλια
Ταξινόμηση:
Προηγούμενα 1 Επόμενα
avatar
Ανώνυμος/η 28.11.2013 | 13:09
Μην ανησυχείς έτσι είναι όπως στα λέει ο γιατρός σου. Θέλει καιρό για να συνηθίσει ο οργανισμός μετά όμως θα νιώσεις καλύτερα.
avatar
Ανώνυμος/η 28.11.2013 | 14:02
Μην ανησυχείς. Είναι μια από τις παρενέργειες που μπορεί να εμφανίσει η χρήση τους για πρώτη φορά. Σιγά-σιγά θα μειώνεταιη ένταση και στο τέλος θα εξαφανιστεί. Έχε υπομονή και επέμεινε στη θεραπεία, καθώς υπάρχει μια καθυστέρηση στη βελτίωση των συμπτωμάτων. Πρέπει "να φορτώσει" ο οργανισμός σου από τη δραστική ουσία για να αρχίσει να υποχωρεί η συμπτωματολογία της κατάθλιψης. Έχε υπομονή. Είναι ανάλογα στον οργανισμό. Σε άλλους το ίδιο φάρμακο λειτουργεί αμέσως και σε άλλους αργότερα. Όμως θα λειτουργήσει. Να είσαι σίγουρη/ος. Εγώ ξεκίνησα τη χρήση τους πριν 1,5 χρόνο. Για να δράσει το φάρμακο χρειάστηκε να περάσουν 8 βδομάδες. Μετά όμως η βελτίωση ήταν πολύ γρήγορη. Υπάρχει και η πρακτική να "αλλάξεις", το φάρμακο, με τη συμβουλή του γιατρού. Εγώ δεν το συνιστώ, γιατί ξεκινάς από την αρχή. Λίγο-πολύ, όλα τα αντικαταθλιπτικά με τον ίδιο τρόπο λειτουργούν. Σπάνιες οι περιπτώσεις να μη λειτουργήσουν σε κάποιο οργανισμό. Έχε υπομονή. Να σκέφτεσαι ότι σε λίγο καιρό θα νοιώθεις πολύ καλά (στο υπογράφω) και να παίρνεις κουράγιο. Εγώ σε δυο μήνες, είχα χάσει 9 κιλά. Δεν μπορούσα να φάω ΤΙΠΟΤΑ. Έπινα νερό και υποχρεωτικά έτρωγα λίγο απ΄όλα (κάθε μέρα κάτι άλλο) για τη συντήρηση. Ωστόσο δεν έκοψα καμιά δραστηριότητα, ούτε τη δουλειά, ούτε τον λίγο αθλητισμό, ούτε τις εξόδους (κι ας ήμουν γενικά χάλια) για να σπρώξω τον καιρό να δουλέψει η αγωγή. Μη μένεις μόνη/ος, μη σκέφτεσαι, μη μένεις αδρανής, κινήσου στα πάντα.
ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΆ.
ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ: ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ. ΤΩΡΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
-ένας άγνωστος φίλος-
Προηγούμενα 1 Επόμενα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΘΕΜΑΤΑ/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

CITY GUIDE/ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΠΡΟΣΦΑΤΑ