ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.4.2022 | 03:39

Ελένη σ'αγαπάω!

Είμαι άντρας 29 στα 30. Τον τελευταίο καιρό γνώρισα μια κοπέλα η οποία εργάζεται ταμιας σε super market (γυρω στα 20). Από την πρωτη στιγμή που την ειδα ένιωσα συναισθήματα, οχι μονο επειδή είναι ομορφη αλλά μου βγάζει κάτι το διαφορετικό. Κάθε φορά που την συναντάω υποφέρω που δεν μπορώ να της εκφράσω τα αισθήματα μου. Της μιλάω μέχρι το σημείο που δεν θα την φέρω σε δυσκολη θεση. Η συνηθισμένη κουβέντα μας 'γεια τι κανεις?',καλά εσυ? και γίνεται εκατέρωθεν μια ρωτάω εγώ μια αυτή. Ορισμένες φορές μου εδωσε ένα παραπανω πατημα να αποκτήσουμε οικειότητα αλλά μόλις πηρα λίγο θάρρος (πάντα στα επιτρεπτά όρια) ενω στην αρχή ανταποκρινόταν θετικά τον τελευταιο καιρό άρχισε να γίνεται ψυχρή απέναντι μου και σκέφτομαι μήπως κατάλαβε το ενδιαφέρον μου και κράτα απόσταση επειδή δεν ενδιαφέρεται. Θα ήθελα να μου προτείνετε έναν τρόπο να της πω ότι την αγαπάω χωρίς να την φέρω σε δύσκολη θέση στη δουλειά της. Δυστυχώς είναι έτσι η κατάσταση που δεν μπορώ να της το πω στα ίσια (λόγω της θέσης της) και εκτός της δουλειάς της δεν έχουμε την παραμικρή επαφή. Μην ακουσω συμβουλές του τυπου 'περιμενε την έξω και μιλά της' γιατί κάτι τέτοιο εκτός του ότι δεν είναι ηθικά σωστό δεν το επιτρέπω και ο ίδιος στον εαυτό μου γιατί τη σέβομαι.
11
 
 
 
 
σχόλια

Βρε άνθρωπε μου, καλά καλά δεν την ξέρεις την κοπέλα κ θα πας να της πεις σε αγαπάω; Θα βγάλει φτερά αετού η Ελένη . Πέραν δε ότι μπορεί να μην ενδιαφέρεται, μπορεί να έχει σχέση. Θα έλεγα αφού δεν ανταποκρίνεται να μην κάνεις κάτι παραπάνω.

Εντάξει δε λεω να της πω κατά λέξη: σ'αγαπάω! Απλά να της μεταφέρω με καποιον τρόπο ότι την βλέπω έτσι. Το ότι μπορεί να μην ενδιαφέρεται είναι σίγουρα το πιθανοτερο, το να έχει σχέση απλά πιθανο. Αυτό που θα ικανοποιούσε εμένα θα ήταν ένας συνδυασμός αυτου που θέλω και αυτου που μου προτεινεις. Δηλαδή, να της δηλώσω το ενδιαφέρον μου (χωρίς να την φέρω σε δυσκολη θεση) και μετά την πιθανον αρνητική της απάντηση να συνεχίσει η σχέση μας (εργαζομενου-πελατη) σαν να μην συνέβη τίποτα.

Εντάξει αν έτσι.. γιατί στην αρχή όπως το έγραψες τρόμαξα 😊.Από την απάντηση πάντως που έδωσες στον Γάτο σκέφτεσαι ωραία, φαίνεσαι γλυκός άνθρωπος. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω γιατί είναι περίεργο το κλίμα την ώρα της δουλειάς. Αλλά θεωρώ ότι αν ήθελε θα μπορούσε να σου δώσει λίγο θάρρος. Προσωπικά εκτιμώντας πάντα,το ενδιαφέρον κάποιου δεν κρύβεται κ αν είναι ψυχρή σημαίνει ότι είναι ψυχρή.

Κατ' αρχάς σε ευχαριστώ για το 'γλυκός άνθρωπος'. Όσο για το θάρρος που λές, η αλήθεια είναι ότι παρόλο που από την αρχή ένιωθα αυτά που περιέγραψα τον πρώτο καιρό η συμπεριφορά μου ήταν καθαρά τυπική απεναντί της αγόραζα, πλήρωνα και έφευγα. Από κάποιο σημείο και μετά η ίδια άρχισε να μου μιλά λίγο περισσότερο, χαιρετούσε δευτερη και τρίτη φορά αν δεν την έχω χαιρετήσει μπαινοντας και γενικότερα προσπαθούσε να μου πιάσει κουβέντα με κάθε τρόπο. Επίσης από το ύφος της και τον τόνο της φωνής της καταλάβαινα ότι με συμπαθούσε ως άνθρωπο, συγκρίνοντας την συμπεριφορά της με τους πελατες στην ουρά πριν από μένα, αλλά και το πως μιλά στους συναδέλφους της (δε λεω οτι ήταν αγενής, απλά τους μιλούσε πιο τυπικά). Σε κάποια φάση για να σπάσει ο παγος εκ μέρους μου της έκανα ένα σχόλιο για κάποιο αξεσουάρ που είχε πανω της (φυσικά δε σχολίασα χαρακτηριστικά της π.χ. Μάτια για να μην προσβληθεί) Απο το σημείο αυτό άρχισε η αλλαγή στη συμπεριφορά της, στην αρχή ήταν πιο θετική από ότι πριν το σχόλιο μου και στην συνέχεια πάγωσε απότομα...

Γενικα νομιζω οτι ολα αυτα καταλμβανουν υπερβολικα μεγαλο χώρο και χρόνο στο μυαλο σου και ετσι καταληγεις να διογκώνεις καταστάσεις και συναισθηματα στη φαντασια σου. Συμβαινει σε πολλους μην ανησυχεις. Αλλα πχ οπως καταλαβαινεις μαλλον κι εσυ οποιος λέει οτι "αγαπάει" μια γυναικα-κοπελα εργαζόμενη ως ταμια , που την εχει γνωρισει με την ιδιοτητα του πελατη, έχει πολυ αδυναμη και ανώριμη άποψη για τη σημασία της λέξεως. Οπως και να χει, να καταφέρεις να πεισεις τον εαυτο σου οτι ο κοσμος δεν θα χαθει αν σου πει οχι και αφου το καταφερεις αυτο, καποια στιγμη που θα εχεις λιγο αυτοπεποιθηση ζητα της να βγειτε για καφε.

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες οτι δηλαδή είναι λίγο ανώριμο να λες οτι αγαπάς κάποια που απλά σε εξυπηρετεί στη δουλειά της χωρίς να την έχεις καν γνωρίσει και ζήσει στην καθημερινότητα σου. Στο άλλο που λες, εχω ήδη ετοιμάσει τον εαυτό μου ψυχολογικά για το πιθανό όχι που θα ακουσω. Από κει και περα το να της πω να βγουμε για καφε είναι κομμάτι ακατορθωτο από τη στιγμή που η μόνη μας επαφή είναι στο ταμείο της και εκει μπαίνει το ηθικό κομμάτι, άλλωστε ουτε εγώ θα ήθελα κάποιος πελατης να προτεινει στην κόρη / αδερφη μου καφέ την ώρα της δουλειάς της. Πίστεψε με αν την πετυχαινα κάπου έξω σε πλατεια, καφετέρια κλπ θα της έλεγα στα ίσια αυτά που νοιώθω.

γκλουπ "Από την πρωτη στιγμή που την ειδα ένιωσα συναισθήματα" τ στο καλό, μάλλον εχω βγει απο τ εργοστάσιο μ ελάττωμα στο τυπωμένο κύκλωμα καθώς ΠΟΤΕ δεν μ εχει προκυψει τέτοια φάση, ακατανόητο κάργα κ ανεδαφικό θ έλεγα

Όταν λέω "Από την πρωτη στιγμή που την ειδα ένιωσα συναισθήματα" εννοώ ότι ξεχώρισα κάτι στην αυρα της που μου εβγαλε κάτι τρυφερό μέσα μου. Καθημερινά συναντάμε πολλες γυναίκες σε καταστήματα, γραφεία, ΔΕΗ κλπ και ορισμένες φορές λέμε τι ωραία κοπέλα αλλά μέχρι εκεί. Με αυτήν μου έκατσε διαφορετικά στο μυαλό μου, πιο αγαπησιαρικα.

οκ περι ορεξεως .... αλλά απόλυτα ακατανόητο γ μένα αυτό το "έκατσε διαφορετικά στο μυαλό μου, πιο αγαπησιαρικα" ευτυχώς δηλαδή, καθώς δεν έχω όρεξη ν γινομουν τ "καράβι π σέρνει"

Καλύτερα να μη σου πούμε γιατί είσαι σε συναισθηματική σύγχιση και υπό την επήρεια της αυθυποβολής.
Ξεκινάς ται με το γειά τι κάνμε τίτλο Ελένη σ'αγαπώ, λες ότι γνώρισες μια κοπέλα ενώ πιο κάτω η γνωριμία και η αγάπη στηρίζονεις και πώς πάει από το πόστο εργασίας ενός υπαλλήλου που εξυπηρετεί δεκάδες ανθρώπους καθημερινά.
Ένας άνθρωπος λοιπόν που δεν κατανοεί την πραγματική κατάσταση και θεωρεί ότι γνώρισε και ότι αγαπά, μπορεί να δημνιουργήσει σοβαρά προβλήματα.
30 έγινες ωρέ....