ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.1.2022 | 11:54

Παράλογο;

Το παιδί με το οποίο έχω σχέση είναι γιατρός,και πρίν από λίγο καιρό ξεκίνησε την ειδίκευση του στη γυναικολογία.Οι γονείς του είναι και οι δύο γυναικολόγοι,ο θείος του επίσης,και ήθελε να ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση.Μπορεί να φανεί εντελώς χαζό αυτό που θα γράψω,αλλά από εκείνη τη στιγμή έχω αρχίσει να ζηλεύω,και να ζηλεύω πολύ,έχω καταφέρει βέβαια να το κρύβω μέχρι τώρα.Παρ'όλο που και το δικό μου επάγγελμα έχει να κάνει με το χώρο της υγείας και δέν θα έπρεπε να έχω τέτοια κολλήματα,ομολογώ ότι έχω φάει σκάλωμα με αυτό το θέμα.Είμαστε 2 χρόνια μαζί,δέν μου έχει δώσει ποτέ αφορμή για να ζηλέψω,σε λίγο καιρό θα επισημοποιήσουμε τη σχέση μας,κι εγώ δέν ξέρω τί έχω πάθει ξαφνικά! Μπορεί να με καταλάβει κανείς; Μονό εδώ,που είμαστε άγνωστοι μεταξύ αγνώστων μπορώ να εκφραστώ γι'αυτό που με βασανίζει.Δέν τολμώ να μιλήσω γι'αυτό ούτε σε εκείνον ούτε σε κανέναν,γιατί φοβάμαι μήπως με περάσουν για τρελή.
14
 
 
 
 
σχόλια

Το πιο άσχημο είναι το σημείο που κρύβεις απο τον άνθρωπό σου, τα συναισθήματα σου και δεν αισθάνεσαι άνετα και ασφαλής να του μιλήσεις για οτιδήποτε έχεις στο μυαλό σου.
Αυτό θα πρέπει να σε προβληματίζει, όχι η ειδικότητα ή οι ασθενείς του.

Χα, πίστεψέ με, άλλο το γυμνό συνδεδεμένο με σεξαπίλ και σεξουαλικότητα, και άλλο να σου έρχεται εκεί η ασθενής (όσο ωραία κι αν είναι εμφανισιακά), ν' ανοίγει τα πόδια στην ψύχρα όσο διηγείται τις ανησυχίες της περί κνησμών και λοιπών ενοχλήσεων... Κατευθείαν στο μυαλό του άντρα αποσυνδέεται η έννοια του γυμνού από το αισθησιακό, ειδικά σ' αυτό το επάγγελμα. Ένα πράμα αν ήσουν εσύ ουρολόγος ανδρολόγος και σου έρχονταν μέχρι και όσοι θα ήταν πιο... προικισμένοι, αλλά θα έπρεπε να κάνετε κουβέντα για προστάτη, ουρολοιμώξεις και δυσλειτουργίες, εμ ούτε θα πήγαινε ο νους σε κάτι... λιγότερο επαγγελματικό. Είναι ήδη μισή ανακούφιση για σένα που το μοιράστηκες εδώ ανώνυμα, και θα δεις ότι θα συνηθίσεις την ιδέα σε λίγο.

Μμμ, δεν θέλουν όλοι οι άντρες μοντέλα, ένα αυτό και δεύτερον πολλές γυναίκες αποκτούν με τον γυναικολόγο τους μια ιδιαίτερη σχέση. Δεν εννοώ σεξουαλικη, αλλά κι αυτό ακόμα το φιλικό ενοχλεί.
Σκέψου τώρα την κοπέλα σου ή γυναίκα σου να την περιτριγυριζουν παααρα πολλοί άντρες, ας είναι και ασθενείς της. Πόσο cool νομίζεις θα ένιωθες; Μην απαντήσεις :ρ ξέρω ήδη.
Στην πράξη είναι αλλιώς τα πράγματα. Εδω μέσα όλοι μπορούμε να το παίζουμε ψύχραιμοι και υπεράνω, αλλά όταν το βιώσουμε συμπεριφετομαστε τελείως διαφορετικά. Είναι αυτή η ρημαδα η ασυνεπεια λογων και πράξεων.

@Πενθεσίλεια

Επειδή με ρωτάς προσωπικά θα σου απαντήσω.

Αν τυχόν η κοπέλα μου ήταν γιατρός και την περιτριγύριζαν άνδρες, θα ένιωθα cool ναι. Εφόσον είχαμε σωστή σχέση και υπήρχε εμπιστοσύνη.

Και στο λέω πάλι, στην περίπτωση που ανέφερε η εξ αλλά και στην υποθετική περίπτωση την δική μου, οι γυναίκες/άνδρες δεν είναι μοντέλα στην πλειοψηφία. Οπότε δεν υπάρχει τόσο πειρασμός όπως πολλοί νομίζουν. Αλλά όπως ανέφερα πριν η εμπιστοσύνη έχει τον κυριότερο παράγοντα.

Το θέμα που έχει η εξ είναι η ανασφάλεια της κυρίως. Και ως έναν βαθμό κατανοητό.
Προφανώς ο όρος 'μοντέλα' που χρησιμοποίησα ήταν σκόπιμα υπερβολικός.

''Πόσο cool νομίζεις θα ένιωθες; Μην απαντήσεις :ρ ξέρω ήδη''

Λες και τον καφε?