ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.10.2021 | 15:47

Πρώτη φορά ανοίχτηκα σε άνθρωπο.

Τους τελευταίους 3 μήνες συμβαίνουν άσχημα πράγματα στην οικογενειακή μου ζωή και περνάω μια πολύ αγχωτική και καταθλιπτική φάση. Για πρώτη φορά αποφασησα να μιλήσω για την ψυχολογική μου κατάσταση σε μια φίλη με την οποία ήρθαμε κοντά μέσα στην καραντίνα. Αυτή ήταν που με έκανε να ανοιχτώ, αλλά τις τελευταίες 3 εβδομάδες δεν με έχει ρωτήσει καν πως είμαι και νιώθω πολύ άσχημα και μόνη μου. Ξέρω ότι και εκείνη περνάει άσχημη φάση, αλλά εγώ προσπαθώ συχνά πυκνά να τη ρωτάω αν είναι καλά. Δεν ξέρω αν έχει σημασία να ανοίγεσαι αν ο άλλος δεν νοιαζεται ιδιαίτερα.
5
 
 
 
 
σχόλια

Αρκετές φορές νομίζουμε ότι ανοίγουμε την ψυχή μας σε έναν άγγελο επί της Γης και είναι το εντελώς αντίθετο... Ύστερα σε κοροϊδεύουν , θέλουν να σε εκμεταλλευτούν , τα διαδίδουν... Προσοχή λοιπόν ... Έτσι οι περισσότεροι κλείστηκαν στον εαυτό τους και πήγαν σε ψυχολόγους...

Όπως λες περνάει και αυτή μια άσχημη φάση. Να θυμάσαι πως κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να ακούσει τα δικα σου βάσανα ενώ και αυτός έχει τα δικά του. Προφανώς αυτή την περίοδο δε μπορεί να φορτώσει την ψυχολογία της με άλλα οπότε γι αυτό δε ρωτάει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα γράψιμο όμως όταν έχουμε τα δικά μας χάλια ορισμένες φορές θέλουμε να βγούμε και να πούμε κάτι ευχάριστο .

Προσωπικά δεν ανοίγομαι εύκολα και πολλά πράματα που με πληγώνουν, προβληματίζουν κτλ, δεν τα έχω πει ούτε στη μητέρα μου για να μη τη φορτώνω. Είναι πολύ δύσκολο γενικά να κρύβεις πράματα, μυστικά, ανησυχίες και να μην έχεις τη δυνατότητα κάπου να μιλήσεις για να ξαλαφρώσεις.