ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
16.1.2021 | 21:03

Τι θέλει;;;

Βγήκα μια φορά με ένα παιδί και από τότε μιλήσαμε δύο φορές μόνο. Ανέβασα πρόσφατα ένα αστείο στιχάκι στην ιστορία μου και απάντησε σχεδόν αμέσως. Συζητήσαμε λίγο και χωρίς να τον ρωτήσω μου είπε ότι να ξέρω ότι δε με αγνοεί απλά δεν έχει καθόλου χρόνο αυτές τις μέρες. Από τη μια σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να στείλει ένα μήνυμα όλες αυτές τις μέρες... Δεν θα του έπαιρνε τόσο χρόνο....αλλά από την άλλη για ποιο λόγο να μπει στον κόπο να μου εξηγήσει; Δεν τον ρώτησα ούτε του έστειλα μήνυμα. Εσείς τι πιστεύετε; Όντως δεν είχε χρόνο;
4
 
 
 
 
σχόλια
Το έχω ξανά πει..Εδώ μέσα (σε τέτοιες περιπτώσεις) η μόνη λέξη που θα δεις είναι ότι "δεν ενδιαφέρεται και τόσο , σε παίζει κπλ"Μπήκαν όλα τα μέντιουμ που ρίχνουν τα Ταρώ και βγάζουν το συμπέρασμα σε μια ιστορία ελλειπείς.. Εσύ θα μπερδευεσαι και κανένας άλλος ...1ον Δεν διάβασα κάπου ότι έχετε κάτι μεταξύ σας. Βγήκατε μια φορά και μιλήσατε άλλες δύο.2ον Σου αρέσει ? Αν ναι στείλε εσύ και βλέπεις πως θα πάει.. Αν συνεχίσει να σε αγνοεί το κόβεις..Είναι πολύ απλά τα πράγματα..Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του κομπλεξ/ανασφάλειες και δεν είμαστε σε θέση να τα γνωρίζουμε..Δείξε του , ότι σου αρέσει και αφήστε τους εγωισμους κατά μέρος..
Κοίταξε, δεν ξέρεις τι περνάει ο κάθε άνθρωπος. Αφού μπήκε στην διαδικασία να σου εξηγήσει δείχνει πολλά, ότι ενδιαφέρεται. Αλλά για να είσαι σίγουρη, μίλα ξεκάθαρα. Εξήγησε του ότι σε πείραξε και να είναι πιο τακτικός για να νιώθεις και εσύ ότι πραγματικά ενδιαφέρεται.Είναι πολύ σημαντικό να δίνουμε ξεκάθαρη εικόνα στον άλλον για το πώς νιώθουμε και το τι σκεφτόμαστε. Αν δεις ότι και μετά από όσα του πεις, συνεχίζει να μην στέλνει συχνά τότε εννοείται ότι απομακρύνεσαι. Αλλά δώσε του μια ευκαιρία. Γνώμη μου. Κάνε όπως νομίζεις, φυσικά.
Όλοι έχουν χρόνο να στείλουν ένα μήνυμα..η πληκτρολόγηση ενός μηνύματος που λέει ' καλημέρα τι κάνεις;' κρατάει 4 δευτερόλεπτα.. λες να μην βρήκε 4 δευτερόλεπτα μέσα σε ένα 24αωρο;Αυτό που είπε στο είπε μόνο για να σε έχει στην αναμονή...Καλύτερα να μην έχεις πολλές προσδοκίες από έναν τέτοιο τύπο..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ