ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.2.2020 | 16:58

Πάρτυ μασκέ

Πάρτυ μασκέ με άτομα από τη στήλη, εξομολογούμενους και σχολιαστές.Δεν θα ήταν καταπληκτική ιδέα;Και κάπου μέσα από τη στολή μας να είχαμε κι ένα καρτελάκι μικρό με το ψευδώνυμό μας.Ή τατουάζ, για τους φίλους της δερματοστιξίας.
48
 
 
 
 
σχόλια
Ωραια ιδεα!!! Θα γελαγαμε και λίγο με τις στολές μας... Θα ηθελα να μαι σεξυ καλογρια ντυμένη αλλα σε χχχλ δε νομιζω να ειναι όντως σεξυ.. χαχαχαχα. Επισης το μασκε μας βοηθα και στις λοιμωξεις. Γιατι ,μακρυα μας, αν αρρωστήσουμε ποιος θα γράφει;;; ( Ισως είναι λιγο μπλακ χιουμορ αυτό) Έναν καφε ομως μπορουμε να τον πιουμε. Γιατί οχι;;;
Όχι δεν θα ήταν καλή ιδέα. Δεν μου αρέσουν τα πάρτι μασκέ. Επίσης νιώθω ότι καμία δεν θα ήθελε να συμμετάσχω. Και αν δεν σε θέλουν καλύτερα να μην εμφανίζεσαι κάπου. Επίσης οι περισσότερες γυναίκες εδώ μέσα είναι υπερτιμημένες, αξιολογούν τον εαυτό τους περισσότερο απο ότι στην πραγματικότητα είμαι. Εγώ το λέω ότι είμαι κακάσχημος και καλομαθημένος, δεν ντρέπομαι να το πώ.
Καραμελιτσα, για εσένα δεν έχω δημιουργήσει λεπτομερή εικόνα στο μυαλό μου. Σε φαντάζομαι όμως αρκετά μικρό καμμένη. Για την ακρίβεια σε φαντάζομαι μετρίου αναστηματος και αρκετά αδύνατη, καστανά μαλλιά και αρκετά λευκό δέρμα. Εσένα σαβατζ σε φαντάζομαι γλυκούλη με αστεία φάτσα.Να μου πείτε κατά πόσο έχω πέσει μέσα.
rosestar: Η εξομολόγηση γράφει για πάρτυ μασκέ.Εγώ έκανα ένα χαζοχιουμοράκι στο σχόλιό μου, επειδή διάβασα για καρτελάκι με ψευδώνυμο στην εξομολόγηση, έγραψα στο σχόλιό μου και για λουράκι, δηλαδή μήπως να ήμασταν δεμένοι και σαν σκυλιά με λουράκι; Ένα χιουμοράκι έκανα, επειδή διάβασα για καρτελάκι στην εξομολόγηση.Και είπα ότι αντί για πάρτυ μασκέ, θα προτιμούσα θεματικό πάρτυ εμπνευσμένο από τις συγκεκριμένες ταινίες που παρέθεσα.Nothing more.
Να είστε όλοι καλά! Τυχαίε Περαστικέ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και κυρίως για τις κινηματογραφικές αναφορές και προτάσεις. Μαθαίνουμε πολλά στην στήλη αυτή. Ανταποδίδω την ευχή. Like και από εμένα :)

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ