Έπεσε μαχητικό Μιράζ 2000- 5 κοντά στη Σκύρο

Έπεσε μαχητικό Μιράζ 2000- 5 κοντά στη Σκύρο Facebook Twitter
1

Πτώση μαχητικού αεροσκάφους της Πολεμικής Ελληνικής Αεροπορίας τύπου Μιράζ 2000-5 σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης βορειοανατολικά της Σκύρου.

Το ελληνικό αεροσκάφος είχε κάνει αναχαίτιση σε τουρκικό μαχητικό έπειτα από παραβίαση και επέστρεφε για να προσγειωθεί στη Σκύρο.

Επισήμως το υπουργείο Εθνικής Άμυνας θεωρεί τον πιλότο αγνοούμενο, ωστόσο δεν είναι γνωστά τα αίτια της πτώσης ή η υγεία του χειριστή.

Ελικόπτερα Super Puma και ελικόπτερα του Στρατού εντόπισαν στις 3 το μεσημέρ συντρίμμια του Μιράζ στη θάλλασα κοντά στη Σκύρο. 

Σκάφη του Λιμενικού και φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού συνδράμουν στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του πιλότου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας σήμερα στις 12:15, υπήρξε απώλεια επαφής αεροσκάφους M2000-5, εννέα (9) ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Νήσου Σκύρου.

Το Μιράζ μαζί με ένα δεύτερο βρίσκονταν σε κατάσταση επιφυλακής από τη μοίρα 331.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Ελλάδα / Κλείνουν 204 καταστήματα ΕΛΤΑ – Αντιδράσεις και ανησυχία για το μέλλον των ταχυδρομείων στην περιφέρεια

Οι δήμοι που πλήττονται, όπως το Λουτράκι, οι Άγιοι Θεόδωροι και περιοχές της Πελοποννήσου, έχουν αποστείλει επιστολές διαμαρτυρίας στα αρμόδια υπουργεία
LIFO NEWSROOM
ΚΟΡΩΠΙ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 40ΧΡΟΝΗΣ

Ελλάδα / Ξυλοδαρμός 40χρονης στο Κορωπί: «Δεν θυμάμαι εάν συνέβη, έχουμε σχέση αγάπης» λέει το θύμα

Χαρακτήρισε «λάθος» τη σύλληψη του συντρόφου της και υποστηρίζει πως μπορεί να την χτύπησαν οι γείτονες - «Μπορεί να γύρισε σπίτι και να με βρήκε αλλά δεν νομίζω ότι ήταν εκείνος που μου επιτέθηκε»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια