Ο Τσίπρας ανακοίνωσε πως θα ανοίξουν τους σταθμούς του μετρό στη Θεσσαλονίκη για να τους επισκέπτεται ο κόσμος

Ο Τσίπρας ανακοίνωσε πως θα ανοίξουν τους σταθμούς του μετρό στη Θεσσαλονίκη για να τους επισκέπτεται ο κόσμος Facebook Twitter
EUROKINISSI/MOTIONTEAM
2

Τα έργα στην κύρια γραμμή του Μετρό Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθούν το 2019, όμως οι πρώτοι σταθμοί σχεδιάζεται να ανοίξουν σε λίγες εβδομάδες, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό.


Όπως είπε, μιλώντας χθες στο 11ο περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο Κεντρικής Μακεδονίας: «Το Μετρό της πόλης, για δεκαετίες ήταν ανέκδοτο. Επιτέλους, από ανέκδοτο έγινε έργο και ολοκληρώνεται. Το 2019 τελειώνει η βασική γραμμή και λίγους μήνες μετά η επέκταση για Καλαμαριά. Μετά το Πάσχα θα ανοίξουν τους σταθμούς που είναι έτοιμοι πλέον, και θα μπορεί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης να τους επισκέπτεται».


«Σήμερα ο υπουργός Υποδομών, έδωσε τις τελικές θέσεις των σταθμών για διαβούλευση και ξεκινάμε τους επόμενους μήνες τις πρόδρομες εργασίες για τις επεκτάσεις του Μετρό προς τις δυτικές συνοικίες της Θεσσαλονίκης», πρόσθεσε.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Απλα ΘΕΟΣ!!! Αυτη η κυβερνηση κανει εργο, εκει που ειχαν κολησει το μετρο για τα αρχαια οι "δικοι της" (ειχαν δικιο) - αυτη ανοιγει το μετρο. Εεε ε τους σταθμους δηλαδη.Τραγικα γελοιιοι.