Το ΣΔΟΕ καλεί τον Αλέξη Μητρόπουλο

Το ΣΔΟΕ καλεί τον Αλέξη Μητρόπουλο Facebook Twitter
2

Κλήση από το ΣΔΟΕ για υπόθεση μη δήλωσης εισοδήματος 1 εκατ. δολαρίων τα οποία πήρε ως αμοιβή, έλαβε σύμφωνα με τα ΝΕΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκεται, κατά την εφημερίδα, . σε υπόθεση κληρονομιών πελάτη από τις ΗΠΑ το 1999 για την οποία φέρεται να μην έκοψε απόδειξη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα των Νέων, ο κ. Μητρόπουλος δεν πλήρωσε και τους δύο δικηγόρους από το γραφείο του οι οποίοι είχαν αναλάβει την υπόθεση. Έτσι, εκείνοι  κατέφυγαν στα δικαστήρια για να πάρουν το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε. Οι δικηγόροι δικαιώθηκαν, ενώ το Δημόσιο δεν εισέπραξε τίποτα από την υπόθεση. Η έρευνα ξεκίνησε από το 2009, όταν το ΣΔΟΕ έλαβε γνώση.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM