Στην Πάρο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον σύζυγό του

Στην Πάρο ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου με τον σύζυγό του Facebook Twitter
3

Στην Πάρο βρίσκεται από την Τρίτη ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου Ξαβιέ Μπετέλ μαζί με τον σύζυγό του Γκοτιέ Ντεστενέ, αρχιτέκτονα από το Βέλγιο.


Ο 44χρονος Μπετέλ ο οποίος έγινε ο πρώτος ομοφυλόφιλος ηγέτης κράτους που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον επί πολλά χρόνια σύντροφό του, σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έφτασε κάτω από άκρα μυστικότητα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr dεν υπήρξε καμία επίσημη ή ανεπίσημη υποδοχή, καθώς η επίσκεψη έχει χαρακτηριστεί αυστηρά «ιδιωτική».

To ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι αστυνομικές υπηρεσίες του αεροδρομίου είχαν ειδοποιηθεί προκειμένου να μεριμνήσουν για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια ενός κορυφαίου Ευρωπαίου πολιτικού αξιωματούχου όπως ο Μπετέλ, ο οποίος διαδέχθηκε στην πρωθυπουργία του Λουξεμβούργου τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, το 2013.

Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Ελλάδα / Καύσωνας: Απαγόρευση delivery και εξωτερικών εργασιών το Σάββατο από 12:00 έως 16:00 στην Αττική

Έκτακτα μέτρα προστασίας για εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας λόγω των επικίνδυνα υψηλών θερμοκρασιών. Πρόστιμα 2.000 ευρώ για παραβάσεις.
LIFO NEWSROOM
Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Ελλάδα / Ρόδος: Η κατάθεση 31χρονης για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της – «Με βίαζε τρεις φορές την ίδια μέρα»

Η 31χρονη κατέθεσε – παρουσία ψυχολόγου – πως έπεσε πρώτη φορά θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον πατέρα της όταν ήταν 16 ετών και ζούσαν μαζί στο σπίτι της γιαγιάς της, έπειτα από τον χωρισμό των γονιών της
LIFO NEWSROOM
Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ελλάδα / Δίκη Γρίβα: «Περίμενα ότι θα αυτοκτονούσε, όχι ότι θα σκότωνε» - Ενταση στην αίθουσα με τους γονείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η εξέταση των μαρτύρων στη δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα, με τους γονείς της να ξεσπούν εναντίον του κατηγορούμενου
LIFO NEWSROOM