ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.5.2017 | 22:04

Εξωσυζυγικη σχεση

Αντρας 43 χρονων παντρεμενος 2 χρονια και με μωρο, γυναικα 37 χρονων χωρις σχεση. Κανει εξωσυζυγικη σχεση μαζι της. Στη θεση της γυναικας του με ποιον απο τους δυο θα τα βαζατε; Ποιος εχει μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης;
6
 
 
 
 
σχόλια
πονηρουλη, μοιρασες τις ποινες δικαια βλεπω...ο χημικος ευνουχισμος δεν ειναι καν ποινη, καθως αντιστρεφεται πανευκολα, αλλά ο λιθοβολισμος εχει οριστικο αποτελεσμα.Επομενως το "οποιος απ τους δυο δεν συμμορφωθει.." δεν εχει νοημα καθως θα υπαρχει μονο ένας επιζων.Βεβαια χιουμορ πας να κανεις, αλλά αν μια γυναικα παντρεμενη δυο χρονια, με μωρο, απατουσε τον αντρα της (εσενα πχ) τοτε η κριση σου θα ηταν μαλλον διαφορετικη και δε θα ειχες διαθεση για χιουμορ..
Βρίσκω κάπως χυδαίο να κάνεις σχέση εν γνώσει σου σε τέτοια περίπωση αλλά σίγουρα ο σύζυγος οφείλει να λογοδοτήσει ή να τον διαπομπεύσουμε αν προτιμάτε. Βέβαια αν υπάρχει κάποια φιλία ή οικογενειακώς δεσμός κι η άλλη για κούρεμα είναι.
Τον άντρα φυσικά αυτός έχει οικογένεια και παιδι η αλλη δεν έχει κάτι ,οτι θέλει κανει. Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ!! Συγκεντρωθειτε και καταλαβετε πως όλα αυτά είναι παροδικά και εφημερα καποτε θα χτυπατε το κεφάλι σας στον τοίχο.