Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα

Επιστρέφει η Δημοτική Αστυνομία στην Αθήνα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Επιστρέφει στους δρόμους της Αθήνας η Δημοτική Αστυνομία καθώς επανασυστάθηκαν και επισήμως οι υπηρεσίες της μετά από απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.

Ο αριθμός των αστυνομικών θα ανέλθει στους 391 από 1.034 πριν την απόφαση για διάλυση της και σύμφωνα με την Καθημερινή, θα έχει 29 αρμοδιότητες, όπως και στο παρελθόν- παράνομη στάθμευση, έλεγχος των κοινόχρηστων χώρων, φύλαξη δημοτικών κτιρίων, έλεγχος γνησίου υπογραφής, επιδόσεις, σφραγίσεις καταστημάτων, έλεγχος τραπεζοκαθισμάτων, κανονισμού καθαριότητας κ.ά.

Προβλέπεται δε αύξηση της δαπάνης κατά 4.400.835,32 ευρώ για το 2015, ενώ από το 2016 και έως το 2019 θα αγγίξει τα 40.623.094,80 ευρώ.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ 16 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ

Ελλάδα / Αλλάζει το φαρμακείο αυτοκινήτου: Τα 16 αντικείμενα που πρέπει να περιέχει από 18 Ιουνίου

Θα πρέπει, με ευθύνη των ιδιοκτητών ή των οδηγών των οχημάτων, να ανανεώνεται, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών διατηρήσεώς του, τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες, σε μικρά χρονικά διαστήματα και όχι πέρα των δύο ετών
THE LIFO TEAM